agonija se nastavlja

Stanje Brucea Willisa se pogoršalo: Obitelj je zabrinuta i ne zna koliko mu je vremena preostalo

14.12.2023 u 20:17

Bionic
Reading

Agonija za glumca Brucea Willisa i njegovu obitelj se nastavlja. Kako otkriva izvor blizak glumcu, čini se da se zdravstveno Bruceovo zdravstveno stanje ozbiljno pogoršalo

Najnovije vijesti o glumcu Bruceu Willisu nisu nimalo obećavajuće. Čini se da se posljednjih tjedana njegova bolest, frontotemporalna demencija, koja mu je dijagnosticirana početkom 2023. godine, znatno pogoršala. Toliko da obitelj više nije sigurna koliko mu je još preostalo vremena.

No, čini se da je da ga je bolest znatno više zbližila s najmilijima. 'Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih', rekao je izvor za Us Weekly. Da je više nego ikada ujedinjen sa svojim najdražima moglo se vidjeti po fotografijama koje je njegova obitelj podijelila nakon Dana zahvalnosti. Njegova kći Scout LaRue, koju je dobio iz braka s Demi Moore, podijelila je video svog oca na obiteljskoj večeri. Druga slika prikazuje Brucea kako dlanom miluje lice svoje kćeri.

Bruceova supruga, Emma Hemming, također je podijelila dirljivu objavu, pokazujući staru fotografiju glumca sa svoje dvije kćeri, bivšom suprugom Demi Moore i tri kćeri koje dijeli s Demi. 'Zahvalna sam što poznajem ovakvu ljubav', komentirala je Emma objavu, otkrivajući koliko je njezina obitelj bliska tijekom Bruceovog teškog zdravstvenog stanja.

  • +24
Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: ABC Collection / Everett / Profimedia

Isti izvor objasnio je za US Weekly ulogu obitelji, ujedinjenije nego ikad, uslijed pogoršanja Bruceovog zdravlja . 'Ovo iskustvo dodatno je zbližilo cijelu obitelj, rekao je izvor. 'Nitko ne zna koliko je vremena preostalo Bruceu, pa iskorištavaju svaki trenutak koji imaju s njim,' dodao je.

Frontotemporalna demencija od koje boluje glumac rijetka je vrsta demencije koja utječe na govor i ponašanje oboljelog. Demencije uzrokuju promjene u mozgu, a time i smanjenje mentalnih sposobnosti, a frontotemporalna demencija zahvaća prednje i bočne dijelove mozga (frontalni i temporalni režnjevi).

Tallulah Willis Izvor: Profimedia / Autor: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Kad je Bruce sa svojom djecom, ponekad je lako zaboraviti da nešto nije u redu s njim', rekao je drugi izvor. 'Postoji dio njega koji će uvijek biti veliko dijete u srcu,' dodao je.

Drugi izvor na koji se isti medij poziva ističe kako Brucea obitelj gotovo nikad ne ostavlja samog: ​​'Oni su stalno tu.' A to je potvrdio i prvi izvor: 'Bruce ima 24-satnu njegu, ali barem je jedan član obitelji uvijek s njim. Nakon što je Bruceu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi očuvali sjećanje na obitelj i bili tu kao stalni podsjetnik da je voljen.'

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'