TREBALA JE SLUŠATI SEBE

Još jedan bračni brodolom zvijezde 'Teorije velikog praska': Kaley Cuoco razvodi se nakon tri godine

04.09.2021 u 10:02

Bionic
Reading

Glumica Kaley Cuoco, zvijezda serija 'Terorija velikog praska' i 'The Flight Attendant', razvodi se od supruga Karla Cooka nakon tri godine braka, objavio je par u petak

'Usprkos dubokoj ljubavi i poštovanju koje jedno prema drugom osjećamo, shvatili smo da su nam se trenutni putevi razišli i da smo krenuli u suprotnim smjerovima. Oboje smo s javnosti dijelili jako puno toga o našem zajedničkom putovanju, no ovaj bismo aspekt svog osobnog života radije zadržali privatnim', navodi par u svojoj zajedničkoj izjavi za Page Six i dodaje kako su ipak htjeli zajedno izraziti svoju istinu.

'Nema ljutnje ili neprijateljstva, naprotiv. Ovu smo odluku donijeli zajedno uz ogromno poštovanje i obzir jedno prema drugome, a isto tražimo i od vas, uz shvaćanje da nećemo dijeliti nikakve dodatne detalje ili bilo što dalje komentirati', navode u izjavi Cuoco i Cook.

Kaley Cuoco, 35-godišnja glumica koju najviše pamtimo po ulozi u popularnoj seriji 'Teorija velikog praska', s 30 godišnjim jahačem Karlom Cookom počela je izlaziti 2016. godine, a sljedeće godine su se zaručili.

Vjenčali su se 30. lipnja 2018. godine u ergeli u blizini kalifornijskog San Diega.

Cuoco je prije toga bila u braku s tenisačem Ryanom Sweetingom, no iako je brak kojega je sklopila 2013. godine službeno poništen 2016. godine, do razlaza je došlo već nakon 21 mjesec.

  • +6
Kaley Cuoco i Karl Cook Izvor: Profimedia / Autor: Snorlax /Marksman/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Iskreno sam mislila da se više neću udavati. Bivši mi je upropastio tu riječ. Prvi put sam bila udana za nekoga tko se potpuno promijenio i osoba s kojom sam završila nije bila osoba koju sam prvotno upoznala. To nije bila moja greška – bila je to njeova greška', rekla je o svom prvom braku Cuoco i dodala kako ju je to naučilo nekim stvrima u životu.

'Znala sam koliko moram dati i koliko želim primiti. Znala sam da samo moram biti strpljiva. Morala sam proći kroz mnoge stvari, ali to me dovelo do Karla', rekla je svojevremeno Cuoco, ali ni ovoga puta, nažalost, nije uspjelo.