nježnost na sve strane

Nigdje bez njega: Jelena Veljača se javila s novog romatičnog putovanja sa svojim dragim

08.10.2022 u 12:58

Bionic
Reading

Dok se njihov novi dom preuređuje, scenaristica, producentica, kolumnistica i aktivistica je sa suprugom Vitom Turšićem u Njemačkoj. Već nekoliko dana borave u Berlinu kojeg su posjetili i prošle godine u ovo vrijeme

I ovog puta zaljubljena i sretna Jelena Veljača uživa u šetnjama, šopingu, muzejima i večerama, a s ostatkom svijeta je podijelila nekoliko intimnih trenutaka, na kojima ljubi svog voljenog muškarca.

Novos u njihovom životu je da su na novoj destinaciji pronašli stan koji se trenutno uređuje, nedavno je pratiteljima pokazala kako ondje teku radovi. 'Jednog će dana tu iza njega biti predivan ormar', 'Kuhinja – parket ili pločice?' opisala je nekoliko fotografija, a otkrila je i da je preseljenju u novi životni prostor presudio 'lijep pogled' s prozora.

'Jako volim život u Hrvatskoj, pogotovo u Zagrebu. Vezana sam uz jezik, pišem na hrvatskom jeziku, to nešto što malo glumim isto glumim na hrvatskom. Jako mi je teško zamisliti život u kojem ne bi koristila hrvatski jezik kao područje izražavanja', izjavila je ranije za RT.hr.

  • +6
Jelena Veljača Izvor: Cropix / Autor: Marko Miscevic / CROPIX