solo karijera?

Jelena Rozga o Šušnjarinom odlasku iz Magazina: 'Morat će više raditi'

27.12.2023 u 19:38

Bionic
Reading

Već neko vrijeme kruže glasine da će najdugovječnija pjevačica slavne pop grupe krenuti u solo vode. Nije precizirala kad bi to moglo biti ali je rekla da bend 'nikad neć' ostaviti na cjedilu dok se ne nađe adekvatna zamjena'. O njezinom odlasku progovorila je i nekadašnja voklistica

Andrea Šušnjara je već 13 godina članica Magazina i to otkako se predstavila hitom 'Sijamski blizanci'. U srpnju je otkrila da smatra da joj je vrijeme za solo karijeru i napuštanje grupe koja postoji već 44 godina.

'Što god treba, imat će savjete od mene. Ja joj želim puno, puno sreće, puno strpljenja, morat će raditi više nego ikad kad izađe iz Magazina, ja to najbolje znam', poručila je Jelena Rozga za InMagazin. Inače, Šušnjara je otvoreno progovorila o svojem izazovu s bolesti štitnjače, a u potrazi za dodatnim savjetom i podrškom obratila se upravo svojoj kolegici, Rozgi koja također ima iskustvo s istim zdravstvenim problemom.

Podsjetimo, prije Šušnjare i Rozge u Magazinu su pjevale Ljiljana Nikolovska, Danijela Martinović i Ivana Kovač. Pored glazbene karijere, Andrea je završila dva fakulteta, Filozofski i Glazbenu akademiju.

razbacala se

Kratka haljinica i vitke noge u prvom planu: Jelena Rozga napravila super štimung

Pogledaj galeriju