omiljeno tv-lice

Jelena Pajić Ćulibrk o počecima karijere: 'Bilo je jako grbavo'

28.03.2024 u 09:00

Bionic
Reading

U svibnju 2023. nakon pet godina na RTL-u voditeljica vratila se na HRT, i to kao voditeljsko pojačanje u eteru Drugog programa HR-a. Nedavno je počela voditi emisiju 'Kod nas doma', a od ovog vikenda gledatelji će je moći pratiti u showu 'Zvijezde pjevaju'.

Jelena Pajić Ćulibrk javnim poslom se počela baviti još 2004. godine. Kaže da je sada u godinama u kojima je sada želi 'malo izaći iz zone komfora i isprobati nešto što nije do sada imala priliku' i da je veseli što će vidjeti show 'Zvijezde pjevaju' iznutra'. Nije do sada sudjelovala ni u čemu sličnom.

Uz puno posla Jelena ističe kako ipak valja pronaći trenutke i za uživanje. Smatra da 'treba na najbolji mogući način iskoristiti ono što nam je dano'. To ne znači da će od o do 24 trčati na sve strane, ali to uzima svoj danak u nekom trenutku'.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Osim u formatu showa 'Zvijezde pjevaju', ove godine se okušala i u novim voditeljskim vodama vodeći emisiju 'Kod nas doma'. Rekla je da joj je drago što ju je ekipa pozvala jer inače 'privatno prati tu emisiju, vrlo često sluša što kolege rade'. Volim mozaičan, šaren format u kojem ima ozbiljnijeg razgovora o važnim temama. U dosadašnjim angažmanima je imala suvoditelja, sada je sama i to joj je izazov.

Prisjetila se i svojih televizijskih početaka, za koje tvrdi da su bili dosta izazovni. 'Kada sam počinjala raditi na televiziji, tada sam bila isključivo na radiju i bila sam angažirana isključivo vikendom i bila sam vanjski suradnik, honorarac i radila sam samo dva dana u tjednu i trebala sam još posla. Tadašnja šefica mi je pristupila i rekla da trebaju novu ekipu reportera u Dobrom jutru i tu je krenulo i bilo jako grbavo na početku, ali tu je jako puno rada i posao i pokušaja i pogrešaka i terena, ispričala je, a donosi HRT.hr.

  • +3
Jelena Pajić Ćulibrk Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL