ZAJEDNO U DOBRU I ZLU

Jedan od najskladnijih parova: Ljubav Mirele i Darija Srne traje već 18 godina

20.12.2023 u 13:10

Bionic
Reading

Osim Branke i Hrvoja Krstulovića te Monike i Frana Olujića, zvijezde sinoćnje premijere novog holivudskog hita 'Ferrari' bili su i jedan od najskladnijih parova u Hrvatskoj, Mirela i Darijo Srna

Elegantan u tamnom odijelu, Darijo Srna bio je kao i uvijek savršena pratnja svojoj supruzi Mireli Forić Srna, koja je za filmsku premijeru odabrala haljinu u Ferrijevoj boji.

Ni njih dvoje, baš kao i Moniku i Frana Olujića, rijetko viđamo na društvenim događanjima u Hrvatskoj, stoga ne čudi da se pomno pratio svaki njihov pokret.

Mirela i Darijo Srna smatraju se jednim od najskladnijih parova u Hrvatskoj, čija ljubav traje 18 godina. Budući supružnici upoznali su se te 2005. godine i to sasvim slučajno u zagrebačkom narodnjačkom klubu Ludnica, gdje je Darijo slavio nogometnu pobjedu u Bugarskoj.

PREMIJERA 'FERRARIJA'

Ne viđamo ih često: Branka Krstulović, Mirela Srna i Monika Olujić ponovno na okupu

Pogledaj galeriju

U klub je te noći stigla i Mirela Forić u društvu Ive i Boška Balabana, a o počecima njihove veze Darijo je otkrio sve u svojoj knjizi 'Zašto te zovu Srna?'. Kako je rekao, u to je vrijeme igrao za Šahtar iz ukrajinskog Donjecka, pa su se on i Mirela upoznavali razgovarajući na mobitel. Tek nakon nekoliko mjeseci susreli su se drugi put i nakon toga započeli vezu.

Mirela Forić u to je doba završila ekonomiju i sanjala o vlastitoj karijeri, zbog čega nije lako donijela odluku da preseli u Ukrajinu, no ljubav je pobijedila.

Svoju vezu ozakonili su pet godina kasnije, 2010. i to vjenčanjem u dubrovačkoj vili Agava, nakon čega je slavlje održano u hotelu Excelsior i to u društvu tek 60-ak uzvanika. Kumovi su im bili prijatelji Dario Zahora i Ana Tomić. I dok je Darijo bio elegantan u odijelu Dolce&Gabbana, Mirela je za svoj dan iz snova odabrala vjenčanicu boje pudera Caroline Herrere.

Te iste godine rodila se i njihova kćer Kasja, a pet godina kasnije stigao je i sin Karlo.