znaju uživati

Dobar provod nisu propustili ni Mirela i Darijo Srna i to u poznatom društvu

03.01.2024 u 17:51

Bionic
Reading

Na društvenim mrežama još uvijek 'kapaju' fotografije poznatih s njihovih novogodišnjih tuluma, a sa svojim ludim ispraćajem Stare godine pohvalili su se i supružnici Srna

Dobro raspoloženi bivši nogometaš Darijo Srna snimljen je zadnjeg dana u 2013. godini u jednom od dubrovačkih kafića kako sa suprugom, ekonomisticom Mirelom ispija piće, no sad je poznato i gdje su dočekali novogodišnju reprizu.

'Dan za pamćenje', opisala je Mirela fotografiju na kojoj ona i suprug u večernjim satima poziraju na Stradunu sa Željkom i Jovanom Joksimović, a kasnije je u Instagram pričama pokazala da su bili i na Joksimovićevom koncertu.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Nogometaš je u jednom trenutku čak i otišao do same pozornice kako bi izbliza gledao pjevačev nastup.

Joksimović je prije jedne od svojih najpoznatijih pjesama odlučio pozdraviti i posvetiti izvedbu našem nogometašu. Uz riječi da je on 'njegov prijatelj iz Hrvatske', Joksimović je Srni zapjevao pesmu 'Lane moje' što je zabavilo sportaša koji je pjevaču poslao poljubac i mahnuo. 'Kad 'lane moje' voli Srnu', opisala je taj video Srnina supruga.

DUBROVNIK JE KRIV ZA SVE

Ovako dobro raspoložene Mirelu i Darija Srnu nismo odavno vidjeli

Pogledaj galeriju