PREMIJERA filma 'FERRARI'

Moćno izdanje Branke Krstulović: Chic komplet i najpoželjnija torbica godine

20.12.2023 u 12:36

Bionic
Reading

U zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema održana je premijera filma 'Ferrari' američkog redatelja Michaela Manna, s brojnim poznatim licima

Film koji posljednjih mjeseci bilježi veliki interes svjetske i hrvatske publike baziran je na biografiji 'Enzo Ferrari: The Man and the Machine' koju je napisao Brock Yates, a među prvima ga je pogledala Branka Krstulović.

Direktorica marketinga tvrtke Blitz film & video, javnosti najpoznatija kao bivša Miss Hrvatske, odavno je pokazala da je moda za nju jedna dobra igra u kojoj istinski uživa, a navedeno je nanovo potvrdila.

  • +16
Premijera filma 'Ferrari' Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Vedran Metelko

Na hrvatskoj premijeri filma 'Ferrari' plijenila je posebnu pozornost u chic vunenom kompletu stvorenom od elegantnih hlača i dugog topa bez naramenica, po uzoru na sako.

U znaku kariranog uzorka stiže s potpisom Gucci, no to nije jedini komad s potpisom talijanskog brenda koji je istaknula u ovoj večernjoj kombinaciji.

Arhivski komadi iz ere Toma Forda u Gucciju danas su itekako poželjni i traženi, stoga su neki od kultnih komada ponovno reinterpretirani, kao što je slučaj s torbom Horsebit Chain.

Gucci Horsebit chain bag Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Upravo ovaj model, dostupan u širokoj paleti boja, danas slovi za jedan od najpoželjnijih modela na modnoj sceni, a nije mu odoljela ni uvijek besprijekorno dotjerana Branka Krstulović.

Njezin odabir pao je na smeđu verziju, dok je cjelokupno izdanje finiširala bijelim parom cipela u špic sa zlatnim logom brenda Balenciaga.