STALNO PARTIJANJE

Je li ovo razlog za to što je Joe Jonas nakon četiri godine braka zatražio razvod?

06.09.2023 u 11:25

Bionic
Reading

Prema pisanju pojedinih svjetskih medija, koji su informacije dobili od izvora bliskih paru, braku Joea Jonasa i Sophie Turner presudilo je njezino konstantno partijanje, zbog čega su već prije nekoliko mjeseci započeli odvojeni život

Kako je otkrio izvor za TMZ, ljubav Sophie Turner prema noćnim izlascima bila je glavni razlog zbog kojeg se Joe Jonas odlučio nakon četiri godine braka zatražiti razvod od glumice.

'Ona voli partijati, on voli biti kod kuće. Žive sasvim drugačije živote', rekao je izvor nedugo nakon što je službeno potvrđeno da je braku 34-godišnjeg Jonasa i 27-godišnje Turner došao kraj.

Glazbenik je papire za razvod predao u Miamiju, navodeći da je njegova zajednica sa zvijezdom serije 'Igre prijestolja' - 'nepovratno prekinuta'.

Kako bi što prije riješio sve i olakšao situaciju za njihove dvije kćerkice, Jonas je angažirao moćnog celebrity odvjetnika Toma Sassera, poznatog iz brakorazvodne parnice Tigera Woodsa, prepuštajući mu da napravi sve što je u njegovoj moći.

  • +5
Joe Jonas i Sophie Turner Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

U papirima stoji i da on želi zajedničko skrbništvo i podijeljenu roditeljsku odgovornost nad trogodišnjom Willom i jednogodišnjakinjom, čije ime još nije poznato javnosti, iako su djevojčice uglavnom živjele s njim.

Ono što je poznato je da su uskoro bivši supružnici prije braka potpisali predbračni ugovor, što će uvelike olakšati raspodjelu imovine.

Tako će Joe Jonas moći zadržati sve dobivene tantijeme od glazbe koju je stvarao s braćom, Nickom i Kevinom, s kojima nastupa kao Jonas Brothers, kao i sve što je zaradio s drugim bendom DNCE, dok Sophie Turner ne mora brinuti gdje će završiti novac koji je zaradila zahvaljujući 'Igri prijestolja', ali i ostalim glumačkim angažmanima.

Sve nekretnine koje su kupili prije braka ostaju kod pravog vlasnika, a svaki će posebno zadržati prava na svoju sliku, lik i djelo, koje je povezano s njihovim statusom kao slavne osobe.