to se zove ljubav

Jasenko Houra slavi važan obiteljski dan, čestitke mu stižu sa svih strana svijeta

13.06.2023 u 16:20

Bionic
Reading

Frontmen i osnivač grupe Prljavo kazalište godinama ljubi lijepu, ali samozatajnu Dianne koja se zbog njega preselila u Hrvatsku. Imaju jedan od najdugovječnijih brakova na domaćoj sceni

'30 godina uzajamne ljubavi i povjerenja', poručio je Jasenko Houra pored više fotografija od kojih na dvije pozira s voljenom suprugom Dianne. Na društvenim mrežama gdje je obilježio godišnjicu, pristižu mu brojne poruke s lijepim željama.

Svoju obitelj uglavnom drži podalje od očiju javnosti, no uvijek napravi iznimku kad on i njegovi najmiliji obilježavaju kakav važan dan u njihovim životima baš kao što je ovaj.

Samozatajnu suprugu slavnog Prljaca njegovi fanovi rijetko imaju priliku vidjeti pa mnogi ne znaju ni kako ona izgleda, a ni kako je počela njihova ljubavna priča. Upoznali su se u Torontu, a u braku su dobili kćeri Doru i Mirjanu te sina Ivana Brunu.

'Svirali smo u Torontu i slučajno sam izašao ispred garderobe i Dianne me sa sestrama zamolila fotografije benda. Pitao sam je kamo možemo izaći i ponudila se da nam pokaže grad. Počeli smo razgovarati i upoznavati se. Potom je Dianne došla tri mjeseca u Hrvatsku i tako je počela naša veza', ispričao je svojedobno za Story. Kazao je da nema definiciju dobrog braka, nego da se 'naprosto da jedna strana trudi razumjeti drugu te da misli da je to temelj svega jer ako nema razumijevanja, sve ostalo je patetično'.

  • +3
Jasenko Houra Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL