POVODOM DANA OČEVA

Ivana Paradžiković sve je dirnula objavom koju je posvetila svom tati

19.03.2024 u 23:22

Bionic
Reading

Ivana Paradžiković, novinarka, urednica i voditeljica, često dijeli zanimljive crtice iz svoje svakodnevice i na društvenim mrežama

Povodom Dana očeva koji se obilježava 19. ožujka, prisjetila se svoga oca, a njezina je dirljiva objava sve oduševila.

Ivana je tako na svom Instagram profilu objavila dirljiv tekst uz fotografiju svog oca iz mladosti.

'Kakav je to šmeker bio. U mladosti, sve su ženske ludjele za njim. Htjele su da ih provoza na svom emzejcu. A vražji, kakav je bio, vozio bi po pruzi, jer bi se onda morale čvrsto privinuti uz njega. Dobroćudan, veseo. Samo nek je pojest i popit i neku psinu složit. Imali smo tu neku foru, tko će kome veću spačku prirediti. Najponosnija sam na prozirnu foliju preko wc školjke. Čekala sam satima ispred, trudeći se da on prvi uđe. Sad mi se duša smije kad se sjetim uzvika nakon što je uneredio i sebe i cijeli wc koji sam ostatak dana ribala s neviđenim zadovoljstvom: Ivana, j*** ti majku! Uvijek taj isti: Ivana, j*** ti majku kroz gromoglasan smijeh. Zvao me od milja Čile. Ni dan danas ne znam što to znači, ali znam da me mnogo volio - najvažnije što djeca trebaju dobiti od svojih očeva', objavila je novinarka.

Naravno, nije trebalo dugo čekati na oduševljene komentare njezinih brojnih obožavatelja.

'Isti ste', 'Ajme koja priča', 'Točno znam osjećaj i mojeg više nema, a dala bih dušu da mi se nasmije', samo su se nizali komentari na Ivaninu objavu.

Često se na društvenim mrežama prisjeti i svoga djetinjstva, a posebno 1991. kad je njezina obitelj morala otići iz Kukujevaca u Vojvodini.

Svake godine 18. studenog kada se obilježava Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, Ivana se prisjeti svog rodnog mjesta.

'Tko zna…možda odem jedared, kad naiđe red.' Ovaj dječak u kukujevačkoj nošnji sam ja i ovo je bila moja kuća. Zalijepila sam fotografiju iznad radnog stola da ne zaboravim tko sam i od kud dolazim. Danas je 32. godine od kada smo morali otići. Tada sam mislila, samo na kratko…danas se čini zauvijek', napisala je prošle godine uz fotografiju iz djetinjstva koju je objavila na svom Instagram profilu kojom je otkrila da je fotografija snimljena u mjestu gdje je odrasla.