TKO DOBRO KUHA?

Iskreno priznanje Georgea Clooneyja: Brak s Amal donio mu je sreću, ali i...

19.12.2023 u 08:56

Bionic
Reading

Već dugo holivudski zavodnik George Clooney nije toliko istupao u javnost, kao što to radi posljednjih dana, a sve zbog promoviranja svog posljednjeg filma. A u svakom novom susretu s medijima otkrije i pokoju novu zanimljivost iz privatnog života

62-godišnji George Clooney dobro odrađuje promociju svog najnovijeg redateljskog uratka 'The Boys in the Boat'. Posljednje u nizu prikazivanje filma, od kojeg se itekako puno očekuje, održano je u Muzeju moderne umjetnosti u New Yorku, popularnoj MoMA-i.

Upravo tamo Clooney je imao još jedan susret s novinarima, kojima je sada iskreno priznao kako je tijekom braka s Amal Clooney 'prešao' magičnu granicu u težini koju je prije uspješno održavao, nakupivši koji kilogram viška.

ONA MU JE JEDINA VAŽNA

George Clooney još jednom pokazao kakav je gentleman - na Amal nije mogla pasti ni kap kiše

Pogledaj galeriju

Je li riječ o još jednom adutu iz rukava koji Amal Clooney ima, da je osim što je uspješna odvjetnica i borac za ljudska prava odlična i u kuhinji, ili uživaju u blagodatima profesionalnog kuhara, nije poznato, no očito se u domu Clooneyjevih itekako dobro jede.

  • +3
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: ROB LATOUR / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Par je inače u braku od rujna 2014. godine, a tri godine kasnije postali su ponosni roditelji blizanaca Elle i Alexandera. Zbog majčinstva Amal nije zapostavila svoju i više nego uspješnu karijeru, pa osim što brani i pomaže zaštititi one kojima je to najpotrebnije, radi kao izvanredna profesorica prava na Columbiji.