LENNY KRAVITZ

Iskreno o svemu: Slavni glazbenik otkrio u kakvim je odnosima s bivšom suprugom

01.02.2024 u 19:26

Bionic
Reading

Lenny Kravitz, 59-godišnji roker koji će ove godine u sklopu svoje europske turneje posjetiti i pulsku Arenu, 28. srpnja u zanimljivom je intervjuu ispričao dosad nepoznate detalje iz privatnog života

Lenny Kravitz je od od 1987. do 1993. bio u braku s prelijepom glumicom Lisom Bonet (56), najpoznatijoj po ulozi Denise Huxtable u nekad popularnoj seriji 'The Cosby Show', a usprkos razvodu ostali su u vrlo dobrim odnosima.

Štoviše u intervjuu za People Kraviz je ispričao kako još uvijek voli bivšu suprugu te bez nje ne bi bio čovjek kakav je danas. Dodao je i kako ih ono što osjećaju jedno prema drugome nikad nije napustilo te su i nakon što su se razišli pronašli način kako prilagoditi te osjećaje svom životu.

'Ljubav vas ne napušta, ali mora pronaći novi način kako bi ostala s vama u novom životu koji vodite. Oboje smo svjesno željeli to učiniti. Trebalo je vremena, vjerujte mi, ali ona je dio mog život koji nikada neće napustiti moje srce, moju dušu ili moj duh. Ja sam ono što jesam zbog našeg iskustva', lijepim je riječima Lenny pričao o bivšoj supruzi s kojom ima kćer Zoë (35).

Roker je upoznao glumicu iza pozornice na koncertu 1985. i ona je postala njegova muza koja je inspirirala njegov hit debitantski album 'Let Love Rule'.

Dodao je i da je čovjek kakav je danas sve zbog tog važnog vremena koje je proveo sa svojom bivšom suprugom,

'Ono sam što danas jesam zbog našeg iskustva, zbog svega što sam bio, svega što je ona bila i svega što se dogodilo! Bio sam se preselio kod Lise, ponio svoje instrumente i stvari, ali zaboravio sam češalj. Nikada nisam planirao imati dreadove, ali nakon nekoliko mjeseci kosa mi se sama tako splela. Lisa je rekla: 'Zadrži taj look. Izgleda dobro!'', prisjetio se vlasnik velikog hita 'Are You Gonna Go My Way'.

Prisjetio se i da su on i Lisa, dok je njihova kćer odrastala, nastojali imati obitelj koja će živjeti u miru i ljubavi.

'Bili smo prava obitelj! Imali smo vlastiti ritam, izričaj, modu... Bilo je to prekrasno vrijeme. Svijet koji smo Zoëina mama i ja stvarali, naša obitelj, vrtio se oko mira i ljubavi', rekao je.

Inače, Lisa se 2017. udala za zvijezdu 'Aquamana' Jasona Momou, no razvod su finalizirali 2024. nakon što su sve 2022. šokirali objavom kako je njihovoj ljubavi došao kraj.

Imaju dvoje djece, a Lenny je dobar prijatelj i s Momoom, koji je ljubiteljima 'Igre prijestolja' dobro poznat i kao Khal Drogo.