GAF s PRISAVLJa

HRT emitirao krivi nastavak 'Crno-bijelog svijeta', reagirali i glumci: 'Greške se događaju, kaj sad? Moglo se to dogoditi bilo kome'

15.12.2020 u 09:59

Bionic
Reading

Dugo iščekivana 4. sezone omiljene dramske serije 'Crno-bijeli svijet' krenula je burno. Umjesto prve epizode nove sezone greškom je puštena stara epizoda iz treće sezone. Osim gledatelja u šoku su ostali i glavni likovi koji su s nestrpljenjem čekali da vide rezultat ovoljetnog snimanja koje je nerijetko trajalo po 15 sati, samo da bi preduhitrili proboj korone na set

Tijekom emitiranja 'krive epizode' HRT je u ponedjeljak navečer pustio i kratku ispriku u kojoj priznaju da su emitirali krivu epizodu, a u 21:35 su se odlučili s emitiranjem najavljene i dugo iščekivane epizode.

Jedna od glavnih zvijezda serije 'Crno-bijeli svijet' Filip Riđički snimio je svoju reakciju na krivu epizodu. U videu kojeg je objavio na Instagramu je ispričao: 'Greške se događaju, kaj sad. Moglo se to dogoditi bilo kome. Ali nije, dogodilo se jednoj osobi na HRT-u koja je stisnula krivi gumb. Evo ja sam uz tebe, opraštamo ti'.

Glumica Sara Stanić je na Instagramu kratko komentirala: 'Slika nas dok gledamo krivu epizodu. Kakav antiklimaks'.

Slavko Sobin koji tumači lik glumi Žungula, na  se pak našalio da mu je bilo super vidjeti sedam godina mlađu verziju sebe. 'Pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovoriti na pitanje na koje ne mogu zamisliti odgovor', napisao je glumac uz fotografiju iz greškom emitirane epizode.

  • +5
Slavko Sobin Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX