Taylor Russell

Harry Styles već vidi budućnost s novom djevojkom, a stvari se čine vrlo ozbiljne

13.10.2023 u 17:17

Bionic
Reading

Britanski pjevač od lipnja ljubi samozatajnu glumicu Taylor Russell, a njihova pojavljivanja u javnosti pokazuju da uživaju u međusobnom društvu. Izvor blizak paru otkriva da su vrlo zaljubljeni, a postavlja se pitanje je li Styles spreman i za 'veliki korak'

Omiljeni britanski pjevač sredinom je kolovoza uhvaćen u noćnom izlasku s glumicom Taylor Russell, a čini se da se ljubav nakon ljeta rasplamsala. Harry Styles prošle je godine izašao iz turbulentne veze s Oliviom Wilde, a tijekom proljeća povezivali smo ga s Emily Ratajkowski, no 29-godišnja glumica posve je očarala popularnog Britanca.

Kanadska glumica poznata je po ulogama u romantičnom horor filmu 'Bones And All' i SF filmu 'Lost in Space', a glumi i u u londonskom kazalištu National Theatre.

Glumica je navodno očarala miljenika publike pa izvori bliski paru tvrde kako je Harry 'zaljubljen preko ušiju' te da uživa u vremenu koje provodi s njom. Uz to, Daily Mail doznaje da 29-godišnji pjevač navodno vidi budućnost sa simpatičnom glumicom.

'Stvari su vrlo ozbiljne, a Harry definitivno vidi budućnost s Taylor', tvrdi izvor blizak Stylesu.

Njihova veza otkrivena je u lipnju, a otada par se pokušava pritajiti, no povremeno ih se vidi na događajima u Londonu.

'Unatoč pretrpanom rasporedu, pronalaze vrijeme jedno za drugo što je češće moguće', rekao je izvor koji tvrdi da je pjevač pratio glumicu na after party predstave 'The Effect', u kojoj Taylor ima ulogu.

'Iako su oboje zauzeti svojim karijerama, podržavaju jedno drugo kad god im se ukaže prilika', rekao je izvor otkrivši da je Stylesu i Taylor stalo do zajedničkog vremena.

UŽIVA U ITALIJI

Harry Styles na brodu pokazao trbušnjake, ali i tetovažu posvećenu bivšoj

Pogledaj galeriju