IZRASLE SU U PRAVE LJEPOTICE

Hamed Bangoura pokazao svoje najveće blago - Nensi, Zaru i Hayu, a komplimenti se nižu: 'Mogu samo reći - blagoslovljen'

21.12.2022 u 06:58

Bionic
Reading

Nekadašnji TV urednik, voditelj i DJ, a danas uspješan poduzetnik, ugodno je iznenadio i raznježio svoje pratitelje na društvenoj mreži. Nakon dugog vremena oglasio se na Instagramu i pohvalio svojim trima kćerima. Ne zna se koja je ljepša

Hamed Bangoura već je 22 godine u braku s Kristinom Jakovac, s kojom ima dvije kćeri, Zaru i Hayu, dok je u prijašnjoj vezi dobio kćer Nensi. Sve tri djevojke tata je odveo u slastičarnicu Ljupke Gojić Mikić, a koju legendarni voditelj naziva 'svojom četvrtom kćeri'.

Upravo tako je opisao fotografiju sa svojim mezimicama: 'S tri kćeri, Nensi, Zarom, Hayom, kod četvrte Ljupke Gojić Mikić i njezinog brata Dade Gojića na kolačima.' Očekivano, sa svih strana pljušte oduševljeni komentari pratitelja. 'Kakvo bogatstvo', 'Super su', 'Mogu samo reći - blagoslovljen. Predivne', poručuju Hamedovi sljedbenici.

Često na društvenim mrežama dijeli svoj ponos djecom, čestitajući im rođendane i druge važne datume te obilježava njihove uspjehe. Nedavno je tako sa svijetom podijelio da je njegova najmlađa kći Haya položila vozački. 'Doživio sam i to. Danas je mamu, seku i tatu sigurno provozala gradom i odvela na najbolje burgere u gradu. U autu smo slušali samo dobru mjuzu. Zna mala što radi. Danas je stvarno bio lijep dan, bez obzira na kišu', napisao je tada.

Doživio sam i to. Moja najmlađa je jučer položila vozački, a danas je mamu, seku i tatu sigurno provozala gradom i...

Objavljuje Hamed BangouraSubota, 22. listopada 2022.
  • +3
Hamed Bangoura Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX