pljušte REAkcijE

Hamed Bangoura o buri koja se digla oko albuma dvojca Tram 11: 'Zaboli me i za Buju i za Hasu dok je inflacija u transu'

25.01.2022 u 11:20

Bionic
Reading

Nakon što su album dvojca Tram 11 našao na meti javnosti zbog šokantnih stihova, diskografska kuća Menart odlučila ga je povući iz prodaje. I dok Tram 11 dolijevaju ulje na vatru izjavama kako nisu požalili niti jedan stih, stižu komentari na potez repera i njihovih suradnika

Nakon vijesti oglasili su se domaći reperi, HTV-ov voditelji Aleksandar Stanković, a reagirao je i nekad popularni televizijski urednik, voditelj i DJ, vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija, danas uspješni poduzetnik i aktivist - Hamed Bangoura. Oglasio se na svom Facebook profilu.

'Digla se halabuka oko novog albuma Tram 11. Dečki su postigli što su htjeli, a i Menart kao izdavačka kuća koja nije preslušala album prije izdavanja se p..... svojim potezom. Iskreno, mene Vam zaboli za taj album ona stvar', piše Hamed Bangoura na početku objave i nastavlja:

Digla se halabuka oko novog albuma Tram 11. Dečki su postigli što su htjeli, a i Menart kao izdavačka kuća koja nije...

Objavljuje Hamed BangouraPonedjeljak, 24. siječnja 2022.

'Još jedan u nizu događaja koji me udaljavaju od usredotočenosti na činjenicu da vjerojatno kao i većina vas samo želim živjeti normalno od svoga rada, imati pristojnu mirovinu, dočekati unuke u Hrvatskoj, a ne u inozemstvu. Ideologije su nas dovele tu di jesmo. Zato me zaboli i za Buju i za Hasu dok je inflacija u transu', poručio je.

  • +2
Hamed Bangoura Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL