ponos najveći

Veliko slavlje u obitelji Hameda Bangoure: Objavio je veselu vijest

27.01.2022 u 10:37

Bionic
Reading

Nekadašnji televizijski voditelj i urednik, DJ, vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija, uspješni poduzetnik i aktivist svoj najnoviji, vrlo emotivni status na Facebooku posvetio je najstarijoj kćeri i iznenadio svoje pratitelje važnom i lijepom objavom

'Eto, doživio sam i to da prvi dođe po ruku moje kćeri. Da sam sam birao, boljeg budućeg zeta ne bih odabrao. Dragi Mitja Miklavčič i oko moje Nensi Bangoura, neka vam sve u životu bude baš onako kako sami želite', podijelio je sa svima Hamed Bangoura.

Pokazao je fotografiju na kojoj se vidi Nensina ruka s prstenom, a na ruci njezinog odabranika piše: 'Rekla je 'da'. Inače, na Facebooku najstarijeg Hamedovog djeteta stoji da se zaručila 17. siječnja. Nensi živi u Celju, a sa svojim odabranikom dijeli ljubav prema životinjama i u vezi su od ožujka 2019. godine.

Eto doživio sam i to da prvi dođe po ruku moje kćeri. Da sam sam birao boljeg budućeg zeta ne bi ni sam odabrao. Dragi...

Objavljuje Hamed BangouraČetvrtak, 27. siječnja 2022.

'Meni su moja djeca sve. Kako sam rano postao otac, s nepunih 19 godina, taj me je događaj iz temelja promijenio. Danas znam da je rođenje moje prve kćeri Nensi bilo Božji dar', izjavio je svojedobno Hamed. Kćer Nensi je dobio u prijašnjoj vezi, a sa sadašnjom suprugom Kristinom Jakovac, s kojom je 21 godinu u braku, ima kćeri Hayu i Zaru.

  • +2
Hamed Bangoura Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL