ljubav neopisiva

Njegov najveći ponos: Hamed Bangoura pohvalio se uspjehom svoje kćeri Zare

20.10.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Ne prođe ni jedan rođendan ili kakav važan dan u njegovom životu, a da nekad popularni televizijski urednik, voditelj i DJ, vlasnik jedne od najuspješnijih modnih agencija, danas uspješni poduzetnik i aktivist to ne obilježi na društvenim mrežama. Oni koji ga vjerno prate to uvijek dočekaju s velikim odobravanjem i oduševljenjem

Hamed Bangoura je više puta isticao kako su kćeri koje je dobio u braku s nekad uspješnom manekenkom Kristinom Jakovac, njegovo 'istinsko bogatstvo i njegove najveće ljubavi'.

Zadnju objavu posvetio je svojoj 'srednjoj' mezimici Zari. Hamed je podijelio tekst koji stoji na stranici njezinog fakulteta: 'Zara je studentica komunikacija na Bernaysu, a za nju se može reći da je buduća komunikacijska, ali i ekonomska stručnjakinja'. Ondje još piše i da ova ljepotica uspješno kombinira obveze na dva studija te da je nedavno završila 'čak dvije prakse koje je odradila u agenciji Millenium promocija i start-upu koji se bavi inovacijama za turističko gospodarstvo'.

Podsjetimo, priča o skladnoj Hamedovoj obitelji počela je dok je njegova supruga Kristina Jakovac imala vrlo uspješnu manekensku karijeru. Ubrzo su shvatili da je njihova ljubav prava te su nakon osam godina veze odlučili reći 'da', prije nego se rodila Zara. Nakon nje, dobili su još jednu kćer Hayu. Hamed iz prijašnje veze ima i kćer Nensi.

  • +3
Hamed Bangoura Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL

'Nije lako biti s osobom poput mene i to priznajem. Lakše je biti s nekim tko zna biti poslušan i 'saviti' kičmu. Svašta nešto smo prošli, ali uvijek s velikom dozom međusobnog poštovanja i čuvajući jedan drugome leđa. Draga moja, hvala ti što me trpiš, a za to što si nam rodila divne kćeri ionako ti nikada neću moći dovoljno zahvaliti. Eto, tko želi neka čestita, ali mojoj ženi', napisao je Bangoura prošle godine kad je s voljenom Kristinom proslavio 20. godišnjicu braka.

U ZAGREBU

Evo tko je sve bio na zagrebačkoj premijeri 'Kralja lavova'

Pogledaj galeriju