kakav prizor

Halle Berry gola pije vino na svom balkonu: 'Radim što želim'

09.04.2023 u 10:40

Bionic
Reading

Slavna Oscarovka tijekom vikenda iznenadila je mnoge kad je na Instagramu podijelila provokativnu fotografiju

Halle Berry u najnovijoj objavi pokazuje sebe golu dok ispija čašu vina na svom balkonu. 'Radim ono što želim. Sretna subota', poručila je 56-godišnja glumica.

Nekoliko zvijezda ubrzo je komentiralo, uključujući Halle Bailey i Lenu Waithe, koje su obje objavile emotikone aplauza. Ovo nije prva takva golišava fotografija koju je glumica podijelila u posljednje vrijeme, budući da ih je nedavno raspametila jednom u bikiniju.

Također je snimkama podijeljenim na Instagramu i Twitteru prošlog mjeseca, Berry pozirala s rukama na grudima na kojima je izgledala kao da je tek izašla iz tuša, u ogledalu u kupaonici.

Taj je trenutak ogoljenja pratio njezino glamurozno pojavljivanje na crvenom tepihu na 95. dodjeli Oscara. Za tu galmuroznu večer privukla je poglede u bijeloj satenskoj haljini s visokim prorezom na boku australske dizajnerice Tamare Ralph koju je 'uparila' sa zlatnim štiklama s platformom. Bijela kreacija ukrašena je detaljima na predjelu vrata i bokova u obliku cvijeća u rose gold nijansi.

  • +3
Halle Berry Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER