JOAN COLLINS

Glumica koju pamtimo kao zločestu Alexis želi glumiti kontroverznu Amerikanku

12.07.2023 u 16:52

Bionic
Reading

Joan Collins, glumica koja je našim TV gledateljima najpoznatija kao osvetnički raspoložena poslovna žena Alexis Carrington Colby iz hit serije 'Dinastija' iz 80-ih, u svibnju je proslavila 90. rođendan no niti ne pomišlja na umirovljenje

Legendarna glumica koja je za svoj humanitarni rad od kraljice Elizabete II dobila titulu dame i ima svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih, niti s navršenih 90 ne pomišlja na mirovinu, a sad ima nov, zanimljiv projekt.

Collins, kako pišu britanski mediji, planira glumiti Wallis Simpson u novom biografskom filmu.

90-godišnja glumica otkrila je da se nada glumiti pokojnu vojvotkinju od Windsora koja je umrla 1986. u dobi od 89 godina u filmu 'U krevetu s vojvotkinjom', koji će pokriti posljednjih 15 godina života kontroverzne Amerikanke.

  • +3
Joan Collins Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Joan je o Wallis čiji je brak s kraljem Edwardom VIII. uzrokovao abdikaciju i nezamislive promjene u engleskoj kraljevskoj obitelji, u intervjuu za časopis The Sunday Times rekla: 'Čitala sam toliko o njoj. Bila je živahna i energična. Bila je iznimno dobro odjevena i zanimljivo vrlo društvo. Nikada nije bila nekakva zla vještica, ali ljudi o njoj misle kao o najgoroj ženi koja je ikada živjela. Bio sam tako fascinirana time jer to samo pokazuje kako možete biti okaljani svačijim mišljenjem, čak i kada je zapravo, molila je princa od Walesa da je ne oženi', rekla je Collins.

Bivša zvijezda 'Dinastije' također je otkrila da su u tijeku planovi za biografski film koji bi se bavio iznimno lošim tretmanom kojem su ona i njezina pokojna sestra, poznata književnica Jackie Collins, bile izložene tijekom na početku karijere.

'Snima se film o Jackie i meni u kojem će se naglasiti činjenica da se prema tim dvjema ženama, koje su donekle bile ispred svog vremena u smislu osnaživanja žena, nije postupalo baš dobro', najavila je legendarna glumica.

Prema navodima medija, zasad nije poznato koje bi glumice igrale uloge Joan ili Jackie, koja je umrle od raka dojke 2015.