Alexia, Gia i Stella

Iako obitelj skriva, Matta Damona na premijeri podržale kćeri

12.07.2023 u 14:52

  • +2

Matt Damon s kćerima

Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda Matt Damon trudi se svoju obitelj zaštititi od fotoaparata znatiželjnih paparazza, no ovaj put njegove su kćeri odlučile radišnom ocu pružiti potporu na premijeri biografskog trilera 'Oppenheimer'

'Oppenheimer' je epski biografski triler film koji je napisao, producirao i režirao Christopher Nolan, a i okupio velika imena filmske industrije poput Emily Blunt, Cilliana Murphyja i Matta Damona. Ekipa se okupila u Parizu na premijeri, a Matt Damon stigao je s kćerima koje nema običaj voditi po javnim druženjima.

24-godišnja Alexia, 14-godišnja Gia i 12-godišnja Stella u Parizu su pokazale kako su odrasle, a na premijeru su povele i prijatelje.

Matt je obitelj osnovao s Lucianom Barroso, lijepom baristicom koju je upoznao u travnju 2003. Zajedno imaju tri kćeri Isabellu, Giu i Stellu, a Matt je osvojio i njezinu kćer Alexiju. Obitelj se ne voli medijski eksponirati, no pariška premijera ipak je bila izuzetak.

Obitelj je na crvenom tepihu pokazala dobro raspoloženje, a poziranje u zagrljaju poznatog oca djevojke su dočekale s osmijehom.

'Način na koji ih morate odgajati jest pokazati im svijet', rekao je glumac 2008. godine objasnivši zašto je kćeri uključio u dobrotvorni rad kojim se bavi.

Osim uz svoje djevojčice, Damon je pozirao i uz poznate kolege s kojima je snimio film od kojeg mnogi imaju visoka očekivanja.

U blockbusteru vrijednom 81 milijun funti redatelja Christophera Nolana Matt Damon će utjeloviti general-pukovnika Leslieja Grovesa, inženjera koji je režirao projekt Manhattan, dok je glavna uloga pripala Cillianu Murphyju koji glumi Oca atomske bombe.

uvijek u trendu

Točkasto izdanje Emily Blunt kao chic opcija za dnevne obaveze

Pogledaj galeriju