borba s depresijom

Frontmen Linkin Parka počinio samoubojstvo

20.07.2017 u 20:54

Bionic
Reading

Kako je svojedobno priznao, zbog zlostavljanja u djetinjstvu, od strane starijeg muškarca, već je razmišljao o samoubojstvu, a sada je to i učinio. 41-godišnji pjevač grupe Linkin Park i otac šestero djece, pronađen je mrtav u svom stanu u Los Angelesu, baš kao i njegov prijatelj Chris Cornell, pjevač Soundgardena, koji se objesio u svibnju

Kako donose portali TMZ i Mirror, frontmen benda Linkin Park, 41-godišnji Chester Bennington, pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu.

Linkin Park - One More Light (Tribute To CHRIS CORNELL) Autor: Youtube

Izvori bliski ovim pjevaču rekli su kako se pjevač objesio u svom stanu, a njegovo tijelo pronađeno je u četvrtak ujutro. Otac šestero djece, koje je dobio sa dvije supruge, godinama se borio s ovisnošću o alkoholu i drogama.

Svojedobno je otkrio kako je već u prošlosti razmišljao o samoubojstvu jer je kao dijete bio zlostavljan od strane starijeg muškarca.

Sam Chester bio je blizak s pjevačem Soundgardena Chrisom Cornellom koji se također objesio u svibnju ove godine. Dan nakon njegove smrti, Chester je napisao pismo prijatelju i objavio na svom Instagram profilu.

With all of my love Chris.

A post shared by Chester Bennington (@chesterbe) on

Linkin Park je u svibnju objavio novi album 'One More Light' koji baš i nije oduševio obožavatelje ovog benda, te su im zamjerili da zvuče previše poput 'pop benda'.