OBITELJ JE SVE

Emotivna glumica: Catherine Zeta-Jones objavila rijetku fotografiju i oduševila sve

23.06.2020 u 16:16

Bionic
Reading

Povodom Dana očeva, velška glumica Catherine Zeta-Jones odlučila je odati počast i dati priznanje svom suprugu Michaelu Douglasu kao divnom ocu troje djece, a tim je povodom objavila i jednu od zajedničkih obiteljskih fotografija iz nekih davnih dana

Na svom Instagram profilu, a povodom Dana očeva koji je obilježen ovog vikenda, 50-godišnja velška glumica Catherine Zeta-Jones objavila je rijetku obiteljsku fotografiju nastalu u nekim davnim vremenima. Na njoj su ona i njezin suprug Michael Douglas s njihovo dvoje djece, kćerkom Carys i sinom Dylanom, ali i Douglasovim sinom iz prošlog braka s Diandrom Luker, Cameronom.

Bilo je to u vrijeme kada su danas 17-godišnja Carys i 19-godišnji Dylan bili još klinci, a i 41-godišnji Cameron, koji je danas i sam otac, bio je puno mlađi.

'Volim te Michael, sretan ti Dan očeva ljubavi', napisala je Catherine Zeta-Jones pored objavljene fotografije koja je odmah izazvala interes javnosti, pa su se komentari samo krenuli nizati.

S druge strane, 75-godišnja holivudska zvijezda Michael Douglas i sam je na svom profilu odao počast svom nedavno preminulom ocu Kirku Douglasu: 'Nedostaje mi jako! Cijenite svoje očeve dok ih još imate.'

Podsjetimo, holivudska ikona Kirk Douglas preminula je 5. veljače u 104. godini života, a iako je doživio godine koje mnogi neće, bol zbog gubitka je nemjerljiva.