kako brzo raste

Emocije su na vrhuncu: Franka Batelić pohvalila se važnim životnim trenutkom

01.09.2023 u 20:20

Bionic
Reading

Svake godine pred početak nove školske godine kreće nova runda uzbuđenja i groznice. Kad mališani kreću u jaslice ili vrtić velika je promjena i događaj za cijelu obitelj koji izaziva uzbuđenje, veselje ali i zabrinutost i strah. To upravo proživljava naša pjevačica i članica žirija showa 'Ples sa zvijezdama'

Franka Batelić danas je na Instagramu otkrila kako njezin trogodišnji sinčić Viktor kreće u vrtić te je pokazala preslatke zajedničke fotografije na kojima ga vodi za ruku prema novoj pustolovini.

'Veliki dan i za našeg velikog dječaka', dodala je na fotografiju i poručila: 'Sretno svoj dječici u novoj vrtićkoj avanturi. Mamama i tatama još više!'. Podsjetimo, Viktora su ona i Vedran Ćorluka dobili su u siječnju 2020. godine, a u studenom prošle godine Franka je rodila djevojčicu Gretu.

Franka i Vedran Ćorluka s djecom su ovog ljeta uživali na obiteljskom odmoru po Jadranskoj obali. 'Volim život, uživati u malim stvarima, putovati, učiti nove stvari, usvajati nove vještine, upoznavati nove ljude, smijati se, plesati. Treba njegovati tu strast prema životu, to je ono što ovo naše putovanje na Zemlji čini jedinstvenim', otkrila je pjevačica i članica žirija showa 'Ples sa zvijezdama' ranije za tportal.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL