ODMOR IZ SNOVA

Franka Batelić uživa sa Ćorlukom na Siciliji: 'Hvala živote'

10.08.2023 u 10:07

Bionic
Reading

Nakon odmora u rodnom Rapcu i Istri, a potom i uživanja na jahti po jadranskim otocima, Franka Batelić i Vedran Ćorluka odlučili su otputovati van granica Hrvatske

'I dišeš i gledaš i osjećaš i diviš se. I iznenadi te neobičan osjećaj pripadanja mjestu. Koliko ljepote krije ova naša planeta.. Zaboravila sam koliko volim istraživati, izgubiti se hodajući da bi se ponovno našla… Hvala živote na podsjetniku. 🤍 Danas posebno osjećam snagu riječi jednog od meni najdražih tekstopisaca ( @drexlerjorge ) - ' Somos de ningun lado del todo y de todos lados un poco.' U prijevodu nekako ovako : 'Nismo ni iz jednog mjesta u potpunosti, već iz svakog mjesta pomalo.''

Riječi su to koje je Franka Batelić napisala na svom Instagram profilu objavivši uz to fotografije za koje je zaslužan njezin suprug Vedran Ćorluka. A prelijepe fotografije, na kojima Franka pozira na bajkovitom trgu nastale su u Taormini, prelijepom gradiću na Siciliji.

Upravo tamo njih su dvoje 'pobjegli' na odmor od svega i svih, kako bi napunili baterije za nove avanture koje im sprema jesen.

  • +8
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Franka je pokazala vitku figuru pozirajući u kratkim bijelim trapericama i crnom cropanom topiću, zaogrnuvši se dugim bijelim kaftanom.

Nasmijana je primila s obje ruke slamnati šeširić i uživala u svemu što vidi oko sebe.