'kokotica je postala kokot'

Emiliji Kokić se ostvarila želja: U studiju 'Plesa sa zvijezdama' bodrio je suprug Miljenko Kokot, a plesala je na svoj veliki hit

12.03.2023 u 23:00

Bionic
Reading

Naša pjevačica pobjedila je na Eurosongu 1989. kao pjevačica grupe Riva, a na pjesma 'Rock me' koja ih je vinula na sam vrh glazbene scene otplesala je jive. Taj joj je ples osigurao ostanak u showu

Nedavno je Emilija Kokić izjavila da bi voljela da je suprug Miljenko Kokot barem jednom dođe navijati za nju u emisiju što joj se ostvarilo ovog vikenda jer ju je bodrio iz studija.

Pjevačica i njezin partner Patrik Seretin izveli su jive i to na legendarnu pjesmu 'Rock me'. 'Sva sreća što se na Eurosongu pjeva, a ne pleše', rekao je Marko Ciboci, no prekinula ga je Larisa Lipovac Navojec: 'Ne mogu se složiti. Meni je bilo prelijepo' komentirala je i dodala: 'Da je taj ples bio uz nastup mi bi dvaput pobijedili! Na Eurosongu su nastupi sveobuhvatni, a ja mislim da je ovaj nastup sveobuhvatan. Meni je bilo predobro', istaknula je.

Voditeljica Tamara Loos je upitala Emiliju gdje joj je nestala 'kokotica' s nastupa u Lausannei, a ona je duhovito komentirala: 'Kokotica je postala Kokot' te je priznala da se okrene kad je ljudi zazivaju prezimenom svog supruga.

  • +5
Emilija Kokić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo