u novoj životnoj avanturi

Emilija Kokić: 'Nismo roboti, pogotovo mi koji prvi put učimo plesati'

10.03.2023 u 21:02

Bionic
Reading

Pjevačica je s partnerom Patrikom Seretinom otplesala slowfox, a njihov nastup u 'Plesu sa zvijezdama' bio je posebno emotivan jer su ga izveli na Massimovu skladbu. Slavna Zadranka sad se sprema za novi nastup i nada se da će suprug Miljenko Kokot doći bar jednom doći navijati za nju u show

Emilija Kokić kaže da u emisiji 'Plesa sa zvijezdama' ima priliku učiti u idealnim uvjetima, s mentorom te da nema problem s kamerama. Nema tremu tremu, ali priznaje da je 'mrvičicu zabrinuta'.

Na probi prošli tjedan je četiri puta zaredom otplesala dobro, bez greške, a peti put kao da se nešto dogodilo. 'Tri greške koje su me koštale da koreografiju otplešem do kraja. Tako da je vrlo moguće da će se i takve stvari događati, na kraju krajeva to je ljepota i čar live emisija, gdje s tim čovjek treba računati. To je normalna stvar, nismo roboti, pogotovo mi koji prvi put učimo plesati. U životu nisam učila nijedan ples, mislila sam da znam bečki valcer i salsu, ali sad vidim da ne znam ni to', izjavila je za portal Zadovoljna.hr.

  • +5
Emilija Kokić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Svoju besprijekornu liniju pjevačica može zahvaliti genetici, ali i tome što pazi gdje i što kupuje te kako kombinira namirnice. U djetinjstvu se bavila gimnastikom, a cijeli život je fizički aktivna, pa smatra da ima nešto u tome da 'tijelo zapamti kakav odnos imamo prema njemu'.

Otkad je počela malo više trenirati, promijenila je prehranu, jede puno više proteina i povrća. Istaknula je da je to 'puno drugačije nego kad se čovjek 'montira' ispred televizora i komentira 'Ples sa zvijezdama' uz grickalice ili slatko te da joj sad to ne pada na pamet'.

Dotakla se i Leta 3 i pjesme 'Mama ŠČ!' i kazala je da su riječki glazbenici očito pogodili senzibilitet publike budući je već je apsolutni hit. Ona, priznala je, na prvu 'nije shvatila poantu pjesme niti što se krije kao pozadinska poruka, ali s njezine strane apsolutno Let 3 imaju čestitke i želju da se što bolje plasiraju'.

U listopadu će proslaviti deset godina braka sa suprugom, voditeljem i spikerom Miljenkom Kokotom. Vjenčali su se u Boriku u Zadru, gdje je Emilija odrasla i igrala se u djetinjstvu. Za svog supruga kaže da je najvažnija osoba u životu te da obožava njega i njihov odnos, te da se nada da će barem jedanput doći navijati za nju u emisiju.