Pamtite li je ovakvu?

Emilija Kokić prisjetila se početaka svoje karijere, nije se puno promijenila od tada

19.04.2023 u 19:10

Bionic
Reading

Jedna od naših najomiljenijih pjevačica iznenadila je svoje obožavatelje i prijatelje povratkom u prošlost. Nostalgično se sjeća nekih minulih vremena

'Neka dobra vremena..', poručila je Emilija Kokić s fotografijom s kraja osamdesetih, točnije s početka svoje blistave karijere kad je furala kratku frizuru s njezinim kultnim, natapiranim šiškama. Od tada na ovamo, mnogi će se složiti, kad da se ne mijenja.

Slavna Zadranka s grupom Riva kreirala senzaciju i 1989. osvojila Eurosong. Zahvaljujući pjesmi 'Rock me' probila se na sam vrh domaće glazbene scene pa ne čudi podatak da je upravo ona jedna od onih diva koja je svojim glazbenim doprinosom utjecala na hrvatsku scenu.

Upravo na tu pjesmu nedavno je zaplesala u ovogodišnjoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' gdje se natjecala sa svojim mladim partnerom Patrikom Seretinom.

  • +4
Emilija Kokić Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

'Da nam je netko tada rekao da će se dogoditi dobar plasman, rekli bismo: 'Možda', a da nam je netko rekao da ćemo pobijediti, rekli bismo da nije baš normalan. Teško je kada si na početku karijere očekivati takav uspjeh, a nama se to dogodilo jako brzo i kao da nas je, s obzirom na to da nismo imali toliko scenskog iskustva, iznenadilo. Danas se divim svim ljudima koji su se jako brinuli o nama i iz današnje perspektive mogu čestitati svima i sebi odati priznanje i reći - baš si bila hrabra!', ispričala je svojedobno za RTL.hr.