BAŠ KAO NEKOĆ

Dugo je nismo vidjeli u ovakvom izdanju: Renata Sopek i dalje je kraljica bikinija

09.08.2022 u 10:42

Bionic
Reading

Otkako se povukla s malih ekrana i posvetila nekim drugim ambicijama, Renatu Sopek sve rjeđe viđamo u javnosti. Zato je njezina nova fotografija u crnom kupaćem kostimu koji je otkrio sve njezine atribute, zbilja razveselila obožavatelje

Nekoć smo je imali prilike pratiti na RTL televiziji, a potom se bacila u fitness vode u kojima se sjajno snašla. Njezina strast za vježbanjem dovela ju je do novih poslovnih pothvata, a u međuvremenu je diplomirala i odnose s javnosti. Vrlo zaposlena i ambiciozna Renata Sopek, samim time sve se rjeđe pojavljuje u javnosti.

No, i dalje je aktivna na društvenim mrežama. Tamo je sada osvanula njezina fotografija s mora koja je u kratko roku sve vratila u njezine slavne televizijske dane.

Renata ja pozirala u crnom bikiniju koji je otkrio njezine dobre strane. Istesana figura, bujne grudi, ravan trbuh i uzak struk došli su do izražaja.

Poznata plavuša pozirala je u kući u Maslenici, a osim kupaćeg kostima na sebi je imala slamnati šeširić, dok je kosu uvila u sitne kovrče.

Za svoj je izgled dobila samo pohvale, a u komentarima su joj pisali da s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Renata Sopek Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX