MAJA LENA O 'SURVIVORU':

Djevojke su me razočarale jer su bile dvolične

20.05.2012 u 21:48

Bionic
Reading

Najmlađa natjecateljica 'Survivora' otkrila je da se nije pokajala što je izašla, dodavši da su je cure posebno razočarale jer su bile dvolične

Maja Lena Lopatny ovoga je tjedna dobila najviše glasova i napustila je pleme, a s Antonijom i Milanom u live emisiji 'Survivora' raspričala se o atmosferi među natjecateljima.

'Djevojke su me jako razočarale. Bile su dvolične. Nisu me razočarali Milan, Vlado, Ognjen i Sebastian, a cure su bile kokoške i to su pokazivale. Naravno da sam s nekima od njih bila bolja, a s drugima lošija. Za Kristinu sam bila uvjerena da me čuva, a na kraju mi je zabila nož u leđa. U jednom trenutku osjetila sam da više ne želim biti tamo. Dečki su bili korektni i zaštitnički su odnosili prema meni, posebno Sebastian i Nikola', rekla je Maja Lena u studiju.

Rekla je da ne misli da su je svi iskorištavali i da se nije znala izboriti za svoje 'ja'.

Dodala je da je Aleks zaslužila biti u finalu, iako sumnja da bi žena u tom showu mogla pobijediti.

'Dečki su odlučni u namjeri da idu do kraja. Nakon ujedinjenja ozračje je postalo užasno. Stalno mi je netko dolazio i pričao ružne stvari o ljudima. Ja više nisam željela biti tamo. To je postala psihijatrija. Mislila sam da ću poludjeti! Nisam pričala ništa ružno ni o kome, to svi mogu potvrditi. Ogijevo ispadanje samo je pogoršalo odnose među natjecateljima. Nisam se htjela svađati s ljudima i izbjegavala sam sukobe', rekla je Maja Lena, dodavši da su ona i Ognjen samo dobri frendovi. Avu, pak, nije željela komentirati.

Rekla je i da ju je Kristinino ponašanje jako iznenadilo jer se predstavljala kao njezina zaštitnicam.
'Govorila je da me štiti, ali bilo je sasvim drugačije. Ja sam se samo htjela vidjeti i ispričati sa svojom mamom. I najesti', rekla je.

S ponašanjem Maja Lene u 'Survivoru' bila je zadovoljna i njezina mama Mia: 'Ponosna sam na svoje dijete koje sam dobro odgojila. Odlično funkcionira i u takvim uvjetima', rekla je Mia Begović.

Maja Lena je rekla da joj je i tata bio velika podrška. 'Prije odlaska mi je rekao da pokažem ono što znam. Malo me u šali izgrdio jer se nisam baš proslavila u rukometu u vodi', rekla je Maja Lena.