Brine za oca

Dirljiva gesta: Supruga Brucea Willisa otkrila što je najmlađa kći napravila za njega

23.05.2023 u 14:13

Bionic
Reading

Krajem veljače svijetom je odjeknula vijest da glumac Bruce Willis boluje od frontotemporalne demencije, stanja koje može uzrokovati probleme s govorom, emocionalne probleme i promjene u osobnosti. Njegova obitelj jako je pogođena teškim vijestima

Obitelj poznatog holivudskog glumca na društvenim je mrežama krajem veljače podijelila vijest da Bruce Willis boluje od frontotemporalne demencije, bolesti koja se ušuljala u njihov dom i zabrinula ukućane. O njegovom stanju najčešće izvještavaju supruga Emma Heming i bivša supruga Demi Moore, a povremeno podijele i poneku sretnu obiteljsku vijest ili trenutak koji gane javnost.

Na devetogodišnju Evelyn očeva bolest ostavila je velik trag, no i probudila zanimanje u njoj. U slobodno vrijeme djevojčica na internetu istražuje činjenice i neke manje poznate podatke koje bi ukućani trebali imati na umu tijekom brige o Willisu. O svojim je saznanjima informirala majku, a ganuta njezinom brigom Emma je odlučila trenutak podijeliti s pratiteljima na društvenim mrežama.

Ispričala je da je njihova kći istraživala 'zabavne činjenice o demenciji' tijekom slobodnog vremena u školi i naučila da ljudi s demencijom mogu brzo dehidrirati, na što je Emma odgovorila da će se pobrinuti da Bruce uvijek ima bočicu vode uz sebe.

Osim toga, istaknula je kako je devetogodišnjakinja naslijedila očev interes za nasumične činjenice.

U ožujku je par proslavio 14. godišnjicu braka, a tom je prilikom bivša manekenka obznanila da su za 10. godišnjicu braka ponovno razmijenili zavjete. Objavila je video s ceremonije na kojoj su se okupili najbliži članovi obitelji, a obožavatelji su priznali da ih je video oborio s nogu.

U travnju je glumac postao i djed, a prezgodna baka Demi Moore uzbuđeno je podijelila fotografiju unučice. Demi i kći Rumer vrlo su bliske, a glumica ne skriva koliko je sretna dok provodi vrijeme sa svojom unučicom Louettom, koja je rođena 18. travnja.

  • +2
Demi Moore Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES