NOVA ULOGA

Demi Moore postala je baka, a ovo je ime njezinoj unuci nadjenula kći Rumer

25.04.2023 u 21:57

Bionic
Reading

Rumer Willis postala je majka, 34-godišnja kći Brucea Willisa i Demi Moore obznanila je radosnu vijest na Instagramu, otkrivši da je u domu u Los Angelesu dočekala svoje prvo dijete

'Čista magija', napisala je pjevačica i glumica u opisu prve fotografije svoje djevojčice objavljene na Instagramu. Novopečena mama otkrila je da je na svijet stigla 18. travnja, baš kao njezino puno ime.

'Louetta Isley Thomas Willis. Ti si čista magija. Rođena kod kuće u utorak, 18. travnja. Ti si više nego što smo ikada mogli sanjati’, napisala je 34- godišnja kći bivšeg holivudskog para, Brucea Willisa i Demi Moore.

Sredinom ožujka u svom domu u Los Angelesu priredila je baby shower okupivši svoje najbliže prijatelje i obitelj na posebnom druženju.

Rumerina mama Demi bila je među prisutnima zajedno s pomajkom Emmom Heming i sestrama Tallulah, Scout, Evelyn i Mabel.

Rumerin otac, Bruce Willis, bio je primjetno odsutan sa zabave koja je održana netom nakon što je obitelj izašla u javnost s njegovom dijagnozom frontotemporalne demencije (FTD).

  • +3
Emma i Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bruceovo stanje - koje uzrokuje probleme s ponašanjem i jezikom - potvrdili su njegovi voljeni u prošlomjesečnoj izjavi koja je glasila: 'Kao obitelj, htjeli smo iskoristiti ovu priliku da vam svima zahvalimo na izljevu ljubavi i suosjećanja prema Bruceu u proteklih 10 mjeseci.

Vaša velikodušnost duha bila je nevjerojatna i mi smo vam silno zahvalni na tome. Zbog vaše ljubaznosti i zato što znamo da volite Brucea koliko i mi, htjeli smo vas obavijestiti. 'Otkako smo objavili Bruceovu dijagnozu afazije u proljeće 2022., Bruceovo stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu’.

  • +5
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: JON KOPALOFF / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA