KRUG ŽIVOTA

Prezgodna baka: Demi Moore pozirala s unučicom i pokazala nevjerojatnu figuru u bikiniju

15.05.2023 u 14:49

Bionic
Reading

Kada pogledate najnovije fotografije Demi Moore, na kojima u bikiniju pozira s malenom bebom, da ne znate, teško da biste pogodili da nije riječ o mami i kćeri već o baki i unuci. 60-godišnja glumica impresionirala je sve svojom vitkom figurom i mladolikim izgledom

Povodom Majčinog dana Demi Moore je na svom Instagram profilu objavila tri fotografije kojima je, kako je napisala, najbolje opisala 'krug života'. Od zadnje prema prvoj fotografiji tu je prvo ona u mladosti, trudna s danas 34-godišnjom Rumer Willis, koju je dobila tijekom braka s Bruceom Willisom.

Riječ je o fotografiji koju je snimila legendarna Annie Leibovitz, na kojoj je Demi Moore u potpunosti gola i u prvom je planu upravo njezin trudnički trbuh. Na drugoj su fotografiji, snimljenoj nedavno, ona i Rumer, koju 60-godišnja glumica tješi očito u teškim trenucima, dok je na prvoj fotografiji Demi sa svojom unučicom Louettom, koja je rođena 18. travnja.

Na toj fotografiji Demi pozira u bikiniju, otkrivši nevjerojatno vitku figuru, zbog čega bi tek rijetki, da ne znaju, teško pretpostavili da je riječ o baki i unuci, a ne mami i kćeri.

  • +2
Demi Moore Izvor: EPA / Autor: VICKIE FLORES

34-godišnja Rumer Willis svoje je prvo dijete dobila s dečkom Derekom Richardom Thomasom, a malena Louetta unijela je sreću u obitelj Willis, koja se posljednjih godina bori s teškim zdravstvenim problemima legendarnog Brucea Willisa.

Ispod objave oglasila se i današnja supruga Brucea Willisa, Emma Heming Willis, koja je kratko i jasno dala do znanja da je 'objava predivna'.