OBITELJ NA OKUPU

Demi Moore na druženje s kćerkama i unučicom povela svog preslatkog ljubimca

29.01.2024 u 08:52

  • +4

Demi Moore s kćerima

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Bionic
Reading

Tallulah Willis bavi se dizajnom nakita, a ove ju je subote obitelj podržala na otvaranju pop-up dućana u Los Angelesu. Tamo su stigle njezine sestre Rumer i Scout te majka Demi

Iako obitelj Brucea Willisa proživljava najteže trenutke nakon što je glumcu prošle godine dijagnosticirana frontotemporalna demencija koja je znatno utjecala na kvalitetu njegovog života, njegove su kćeri pronašle snagu da nastave nizati svoje uspjehe.

Djevojke Rumer, Scout i Tallulah okupile su se u prodavaonici nakita u Los Angelesu ove subote poslijepodne, a sve kako bi prisustvovale predstavljanju kolekcije nakita s potpisom najmlađe od njih, 29-godišnje Tallulah.

Za otvaranje izložbe odjenula je bijelu majicu i jarko crvenu vestu te bež traperice širokih nogavica i kožne čizme.

35-godišnja Rumer na posjet pop-upu povela je i svoju kćerkicu Louettu koju je nosila u 'klokanici' tijekom cijelog posjeta.

Posjet je uveličala i Demi Moore koja je stigla sa svojim psićem Pilafom, a sve kako bi pružila podršku svojoj najmlađoj kćeri u njezinom novom projektu.

Očekivano, Bruce Willis nije se pojavio na ovom događaju zbog bolesti, a obitelj s njim provodi puno vremena te se drže na okupu kako bi zajedno lakše prebrodili težak period. Njegova bivša supruga Demi i sadašnja supruga Emma zajedno su s djecom pokazale veliko zajedništvo.

  • +3
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: CHELSEA LAUREN FOR COMMON GROUND / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA