zasukala rukave

Danijela Dvornik: 'Mislim kako me Dino gleda odozgo i umire od smija'

21.05.2023 u 19:15

Bionic
Reading

Prije nekoliko godina udovica kralja funka Dine Dvornika, napustila je Zagreb i pronašla svoj mir u obiteljskoj kući na otoku Braču, koju je renovirala i započela život iz snova. Odande stalno pokazuje kako joj izgleda tamošnja svakodnevica

'Zamjenila sam 'špice' (premda nikada nisam previše pohodila iste) ovakvim životom', piše Danijela Dvornik na početku najnovije objave na Instagramu i dodaje:

'Skupljam pokošenu travu i mislim kako me Dino gleda odozgo i umire od smija. I ja se sebi smijem ali neizmjerno uživam u plodovima svoga rada u polju. Jer kad se umorim, sjednem i uživam u pogledu od milijun dolara', pohvalila se pored fotografije na kojoj se može vidjeti kako gušta u radu na polju.

Nedavno je udovica glazbene legende punila baterije na Maldivima. Prije toga je otkrila da piše knjigu. Progovorila je i o tome nedostaje li joj Zagreb. Vikend joj je, objasnila je - 'taman, da izađe u centar, prođe pogledo po izlozima dućana, obavi shopping, ruča po finim restoranima'. 'Napuni malo baterije, unese dašak grada koji joj ponekad zafali i to joj je dosta', priznala je.

Danijela Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic