u zagrljaju bivše

Brzo je prebolio Selenu: Slavni glazbenik zna kako zacijeliti rane

16.11.2017 u 12:49

Bionic
Reading

Nakon što se Selena Gomez s kojom je do nedavno bio u vezi vratila bivšem dečku Justinu Bieberu, ni slavni r'n'b glazbenik The Weekend ne gubi vrijeme. Prema najnovijim informacijama i on se vratio svojoj ljubavi iz prošlosti, jednoj od najtraženijih manekenki današnjice, Belli Hadid

Prije nekoliko tjedana svoju su višemjesečnu romansu završili jedan od najplaćenijih mladih glazbenika današnjice Abel Tesfaye, javnosti poznatiji pod umjetničkim imenom Weeknd, te pjevačica i glumica Selena Gomez.

Ljupka brineta nakon toga rane je zacijelila u zagrljaju svoje prve ljubavi, pjevača Justina Biebera, što The Weekendu nije baš najbolje sjelo.

  • +20
Selena Gomez i Justin Bieber Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prvo je mislio kako je najbolje sredstvo za osvetu, vraćanje istom mjerom, pa ga se moglo vidjeti u prisnom druženju s 21-godišnjom Yovannom Venturom, manekenkom koja je 2015. bila u kratkoj vezi s Bieberom. No, kada je vidio da time nije napravio ništa, otišao je korak dalje.

Ponovno je pokucao na vrata svoje nekadašnje velike ljubavi, manekenke Belle Hadid, koju je ljubio skoro godinu i pol. The Weekend i dugonoga ljepotica prekinuli su u studenom 2016. zbog prenatrpanih poslovnih obveza.

  • +8
The Weeknd i Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovih dana 26-godišnjak je uhvaćen pri izlasku iz Bellina stana u New Yorku gdje je proveo nekoliko sati što upućuje na to kako su bivši ljubavnici ponovno rasplamsali strasti.  

Abel spotted leaving @bellahadid ‘s apartment 👀🔥 #theweeknd #bellahadid

Objavu dijeli The Weeknd Fanpage (@theweekndmatters)

'Uvijek ću ga poštovati i voljeti. Ponekad si tužan radi ovakvih stvari i svatko se s njima nosi na drugačiji način, no na kraju dana nikada ne pališ mostove za koje si se jako mučio da ih sagradiš', izjavila je manekenska zvijezda nakon prekida, kada je The Weekend već započeo novu vezu sa Selenom.