U GRADU KOCKE

Brojne zvijezde odlučile su svoju ljubav zapečatiti u Las Vegasu

23.07.2022 u 17:18

Bionic
Reading

Vjenčanja u Gradu kocke popularna su već desetljećima te parovi iz cijeloga svijeta dolaze upravo ondje zakleti se na bračnu ljubav. No ovoj destinaciji ne uspijevaju odoljeti ni brojna slavna imena, kako domaća, tako i strana

Nakon iznenadnog, donekle vrlo jednostavnog i simboličnog vjenčanja Jennifer Lopez i Bena Afflecka, koje se prije nekoliko dana zbilo u Las Vegasu, prisjetili smo se i drugih parova koji su upravo ovdje izrekli bračne zavjete.

Nedugo prije Lopez i Afflecka sličan su scenarij imali Kourtney Kardashian i njezin novi odabranik Travis Barker. Potpuno spontano, nakon dodjele Grammyja, u noći nakon dobrog tuluma odlučili su otići u kapelicu i zavjetovati se jedno drugome na vječnu ljubav. Nekoliko tjedana nakon toga priredili su veću proslavu za obitelj i prijatelje u talijanskom Portofinu.

U veljači ove godine u Vegasu se vjenčao i Nicolas Cage s djevojkom Rico Shibata.

Glumcu, kojem je to peti brak i drugo vjenčanje u Vegasu, ovoga je puta odgovarala intimnija ceremonija, daleko od znatiželjnih pogleda.

Prije tri godine u Las Vegasu su u bračnu luku uplovili Joe Jonas i Sophie Turner i to nakon dodjele Billboard Music Awards. Pjevač i mlada glumica sve su iznenadili svojom odlukom, a na samu ceremoniju Joe je pozvao braću te je bio prisutan imitator Elvisa Presleyja. Mjesec dana nakon ovog skromnog vjenčanja par je održao raskošnu ceremoniju u dvorcu u Francuskoj.

Davne 1991. u Vegasu su se oženili tada vrlo popularni Cindy Crawford i Richard Gere. U braku su proveli četiri godine, a onda se razveli. Ona je ljubav potom našla u poduzetniku Randeu Gerberu, s kojim ima dvoje sada već odrasle djece, a Gere se nakon brojnih promašaja prije nekoliko godina skrasio sa Španjolkom Alejandrom Silvom te dobio dvoje djece.

U Vegasu su se vjenčali i Carmen Electra i NBA igrač Dennis Rodman. Njihova odluka pala je nakon što su cijelu noć proveli u svađi, a na ne tako veliko iznenađenje javnosti par je predao papire za razvod samo pola godine kasnije.

Melanie Griffith i Don Johnson za svoje su prvo vjenčanje 1976. prije kratkog razvoda također odabrali Las Vegas. Šest mjeseci nakon što su uplovili u bračnu luku razveli su se, a potom 1989. opet odlučili vjenčati. I razvesti.

U Vegas su samo tri mjeseca nakon što su prohodali otišli i u tajnosti se vjenčali Demi Moore i Bruce Willis. Vijest o vjenčanju obišla je svijet, a nekoliko mjeseci kasnije organizirali su i raskošnu svadbu na kojoj su bili svi njihovi prijatelji te obitelj. U braku su dobili tri kćeri, a iako su izgledali kao vrlo sretan i skladan par, nakon 13 godina odlučili su se razvesti. Međutim i danas su vrlo bliski te se zajedno brinu o svojoj djeci.

Pjevačica Lily Allen i glumac David Harbour također su u ovom gradu usred pustinje ovjekovječili svoje najsretnije ljubavne dane. U rujnu 2020. godine otišli su u Vegas i vjenčali se, a svijet su obišle fotografije njihove jednostavne i skromne ceremonije. Potom su otišli na ručak i uživali u hamburgerima.

Od domaćih parova s javne scene u Vegasu su se vjenčali Nives Celzijus i Dino Drpić. Bivši nogometaš i pjevačica učinili su to 2005. godine, a Nives je nedavno pokazala u kakvoj se haljini tada udala. Nije nosila klasičnu bijelu vjenčanicu, već se opredijelila za prozirnu haljinu leopard uzorka. Par se na koncu razveo 2014. godine, ali su se nastavili zajedno brinuti o dvoje djece.

I Ella Dvornik odlučila se na ovakav potez pa je s odabranikom, 13 godina starijim Britancem Charlesom Pearceom otišla u Las Vegas i vjenčala se 'na brzinu'. Pripremila je kratku upečatljivu vjenčanicu, a nakon obreda mladenci su pozirali na kiši pod kišobranima.

U Vegasu se oženio i Mladen Grdović svojom Brankicom, i to 1996., kada ju je poveo na turneju SAD-om.

Ana Maras Harmander 2012. se udala za Šveđanina Johna Harmandera, s kojim ima sina. Par se obećao jedno drugome u jednoj od najstarijih kapelica za brza vjenčanja u Las Vegasu.