ANDREW GIBSON

Brat Mela Gibsona odlučio je ispričati svoju priču: 'Izopćio me iz obitelji, govorio kako žali što me je posvojio'

19.02.2021 u 14:37

Bionic
Reading

Malo je reći da je priča jednog od braće slavnog holivudskog glumca Mela Gibsona itekako šokirala svijet, ponajviše jer su se doznali zanimljivi detalji o njegovoj brojnoj obitelji

Anne Patricia i Hutton Gibson imali su jedanaestero djece, a šesti po redu rođen je danas 65-godišnji Mel Gibson. Jedan od njegove braće je i posvojeni Andrew, koji je dao ekskluzivni intervju za australske medije i progovorio o svom problematičnom životu u Sydneyju. 51-godišnjak je otkrio i nevjerojatan podatak o svojoj obitelji, a to je da ga je otac svojedobno odbacio zbog njegove seksualnosti.

Naime, Andrew Gibson ne krije da je gay, a Hutton Gibson, kao konzervativni kršćanin, to nikako nije mogao prihvatiti. 'Nije želio imati nikakve veze sa mnom, ja sam za njega bio 'tragičan', a moja seksualnost predstavljala mu je prevelik problem. Mel nikad nije bio antisemitski ili antihomoseksualno nastrojen, za razliku od Huttona koji me nije mogao prihvatiti onakvim kakav jesam. Izopćio me iz obitelji, govorio kako žali što me uopće posvojio, sramio se nazivati me sinom, a moju biološku obitelj nazvao je kriminalcima', rekao je Andrew Gibson za news.com.au.

  • +4
Mel Gibson Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia

Andrew Gibson je odselio iz Gibsonovog doma kada mu je bilo 16. 'Jednostavno sam osjećao da se ondje ne uklapam', otkrio je Gibson koji danas živi u stambenom bloku na Surry Hillsu u australskom Sydneyju, poznatom po dilanju i konzumiranju droge, ali i visokoj stopi nezaposlenosti. O kakvom je kvartu riječ govori i to da ga lokalno stanovništvo naziva 'samoubilačkim kulama'.

Iako se povremeno čuje sa slavnim bratom, od njega ne očekuje financijsku podršku.