SADA JE SVE IZA NJEGA

Tjedan dana proveo u bolnici: Mel Gibson u tajnosti hospitaliziran nakon što je otkrio da je pozitivan na koronavirus

24.07.2020 u 16:00

Bionic
Reading

Iako se cijeli događaj zbio još u travnju, javnost je o svemu tek sada doznala, budući da je 64-godišnji holivudski glumac odlučio svoju borbu s koronavirusom odraditi u najvećoj tajnosti

'Testirao se u travnju i pokazalo se da je pozitivan na koronavirus, a onda je proveo tjedan dana u bolnici. Liječili su ga s Remdesivirom, a od tada je napravio nekoliko testova i svi su bili negativni. Pozitivan je bio jedino onaj na antitijela', otkrio je izvor blizak 64-godišnjoj holivudskoj legendi Melu Gibsonu, koji je u tajnosti hospitaliziran još u travnju.

Glumac je liječen u bolnici u Los Angelesu, a pozitivan test pokazao se samo nekoliko tjedana nakon što je isto proživio njegove kolege, glumački par Tom Cruise i Rita Wilson. No, za razliku od njih, Gibson je odlučio da s javnosti tu vijest o svom zdravlju neće podijeliti.

A osim njih, borbu s koronavirusom iskusio je i 47-godišnji Idris Elba, kao i 40-godišnja Olga Kurylenko. Svi oni su, na sreću, imali tek blaži oblik bolesti, dok se nekima toliko zakompliciralo da tijelo na kraju nije izdržalo, kao u slučaju zvijezde Broadwayja, Nicka Cordera.