VOJVOTKINJA NA ODLASKU

Blista kao nikad do sada: Meghan Markle u vatreno crvenoj haljini dobro znanog kroja

08.03.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Princ Harry odradio je svoj posljednji zadatak kao general kraljevske mornarice, te na službeno primanje u Royal Albert Hall u Londonu došao sa suprugom Meghan Markle. Kraljevski par koji uskoro odlazi s dvora izgledao je sretniji no ikad. Posebno je blistala Meghan, koja je ovoga puta igrala na kartu ženstvenosti

Duga, elegantna crvena haljina londonskog brenda Safiyaa, torbica Manolo Blahnik Capri Jewel Buckle od satena s prepoznatljivom kopčom, Simone Rocha naučnice u koraljnoj nijansi i Stuart Weitzman salonke od brušene kože bili su odabir vojvotkinje Meghan Markle za jedno od njezinih posljednjih službenih događanja u Velikoj Britaniji.

U vatrenoj haljinom dobro poznatog kroja kakvog smo već mogli vidjeti na njoj prilikom turneje po Australiji, samom u plavoj boji, Meghan je došla kao pratnja suprugu princu Harryju na svečani prijem u Royal Albert Hall.

Tamo je održan Mountbatten Festival of Music i prijem kraljevske mornarice, čiji je glavni zapovjednik posljednje dvije godine upravo princ Harry.

  • +12
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Meghan Markle ni ovoga puta nije skidala širok osmijeh s lica, a svojim je stajlingom uspjela dobiti efekt ženstvenosti i dašak holivudskog glamura, kojem od sada ponovno pripada. Sličnu haljinu nedavno smo mogli vidjeti na španjolskoj kraljici Letiziji, koja obožava crvenu boju i takve jednostavnije krojeve bez previše ukrasa i dodatnih materijala. Izgleda da se Meghan ugleda upravo na stil lijepe Španjolke, koju svih modni kritičari hvale.

Princ Harry dočekan je na prijemu s velikim ovacijama, pljeskom i oduševljenjem publike. Unuk kraljice Elizabete II ni sam nije krio veselje što je ovako toplo dočekan nakon odluke da napusti domovinu i obitelj. Mnogi su primijetili koliko je uživao u svojoj ulozi i pitali se zašto je uopće donio takvu naglu i nepromišljenu odluku bez imalo kompromisa.

Dan ranije, Meghan se pojavila na svom posljednjem samostalnom angažmanu, u Robert Clack u Dagenhamu povodom obilježavanja Dana žena. Tada je po prvi puta od odlaska u Kanadu razgovarala o sinu Archieju, za kojeg je kazala da je dao smisao njezinu životu.

Otkrila je da desetomjesečni nasljednik sada pokušava prohodati te se silno se trudi da sam stane na svoje noge. Također je naglasila da joj je jako krivo što kraljica nije dobila priliku vidjeti malenog, koji je ovoga puta ostao u Kanadi s dadiljama.