teške optužbe

Bivša supruga frontmena Linkin Parka 'zgađena' njegovim sprovodom

25.08.2017 u 22:24

Bionic
Reading

Samantha Olit, nekadašnja supruga pjevača i frontmena Linkin Parka, Chestera Benningtona, koji je u srpnju počinio samoubojstvo, izjavila je da joj gadi način na koji su njegovi najbliži, prije svega njegova druga žena Talinda Bentley, organizirali posljednji ispraćaj. Kao da nije imao života prije benda i kao da nije bio ništa drugo nego rock zvijezda, požalila se u dugačkom postu na Facebooku

'Moj sin i ja nismo imali priliku ništa ni reći na njegovom sprovodu koji je predstavljao samo dio života koji je proveo sa svojom novom suprugom', napisala je Samantha Olit dodajući da, osim što su njenog i Chesterovog sina Dravena potpuno ignorirali, ni otac pokojnog pjevača nije bio prisutan te da u programu sprovoda održanog 30. srpnja u kalifornijskom Palosu Verdesu, uopće nisu spomenuti njegovi roditelji, brat i sestre.

'Nadam se da uživaš zarađujući na njegovoj smrti', poručila je udovici Chestera Benningtona na kraju emotivnog posta na svom Facebooku.

Olit je s Benningtonom u braku bila od 1996. do 2005. Iste godine pjevač se oženio za bivšu manekenku Talindu Bentley, s kojom ima troje djece. Iz prethodne veze ostavio je još dvoje djece.

I love my son ❤❤❤ he is my world 🌎

A post shared by Samantha Bennington (@samanthabennington) on

  • +4
Chester Bennington Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Frontmen benda Linkin Park u 41. je pronađen mrtav u svome domu u Los Angelesu. Godinama se borio s ovisnošću o alkoholu i drogama.