MICHAEL GANDOLFINI

Baš poput oca: Sin Jamesa Gandolfinija u filmskoj verziji glumit će Tonyja Soprana

23.01.2019 u 09:49

Bionic
Reading

Da je slavni glumac James Gandolfini danas još uvijek živi bio bi itekako ponosan na svog 19-godišnjeg sina Michaela, koji je odlučio krenuti njegovim stopama i ostvariti glumačku karijeru, a kako bolje ju započeti nego ulogom mafijaša koja je njegovom ocu donijela neviđenu slavu

Michael Gandolfini ima 19 godina i već dobro zna što želi postati - baš poput svog oca odlučio je osvojiti Hollywood, a prva uloga nije mogla biti bolja. Naime, Michael Gandolfini utjelovit će mladog Tonyja Soprana u filmskoj verziji jedne od najpopularnijih televizijskih serija o talijanskoj mafiji - 'Obitelj Soprano'.

  • +6
Michael Gandolfini Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Film, radnog naziva 'The Many Saints of Newark', nastao je na temelju popularne HBO drame, koja je svjetlo dana ugledala još 1999. godine i emitirala se punih šest sezona, a upravo uloga Tonyja Soprana Jamesu Gandolfiniju donijela je nagrade Zlatni globus, SAG i Emmy. Nažalost, da svog sina vidi na ekranu, James Gandolfini nije doživio, budući da je 2013. godine, nakon srčanog udara, u 51. godini života preminuo.

'Velika je čast nastaviti očevim utabanim stazama i postati mlađa verzija Tonyja Soprana. Oduševljen sam što imam priliku raditi s Davidom Chaseom, kao i ostatkom nevjerojatno talentirane ekipe koju je okupio za film 'The Many Saints of Newark'', stoji u službenoj izjavi Michaela Gandolfinija, koju su objavili Variety i Deadline.