nostalgična voditeljica

Barbara Kolar fanove zabavlja svojim fotografijama iz prošlosti: 'Lola i ja smo se slično češljale'

12.03.2021 u 12:27

Bionic
Reading

Na HRT-u je već više od dva desetljeća, radila je na brojnim projektima, a gledatelji je obožavaju. Često je mijenjala svoj imidž otkako se 1996. godine pojavila na malim ekranima, sada u 51. godini izgleda bolje nego ikada. Prisjetila se jedne od svojih faza, uz naravno, u njezinom stilu, duhoviti opis

'Raspoloženje za petak 'volim te budalo mala'. Jedna iz vremena mad smo se Lola i ja slično češljale', opisala je Barbara Kolar fotografiju na kojoj se smije s pozira sa svojomm cavalier king charles španijelkom Lolom. U to je vrijeme furala šiške i ravnu poludugu kosu. S frizurama se često igrala, pa je se tako sjećamo i sa skroz kratkom kosom, a bila je i brineta.

Prije nekoliko dana prisjetila se puta u Bangkok 2015. godine gdje je, ispričala je kasnije, u šest dana koliko je boravila odnje otkrila čari masaža i blagodati termalnih kupki, uživala u tradicionalnim jelima te upoznala svijet tigrova, slonova, krokodila i majmuna.

Podsjetimo, Barbara je u studenom nakon punih dvanaest godina prestala raditi na Anteni Zagreb. Svoju novu radijsku sreću potražila je za mikrofonom Gold FM-a. 'U životu nisam radila u officeu, a sad moram biti i šefica', našalila se prilikom predstavljanja na tom radiju. Nedavno smo je gledali kao jednu od voditeljica na Dori.