u švedskoj

Baby Lasagna otkrio što možemo očekivati od nastupa na Euroviziji

11.04.2024 u 09:50

Bionic
Reading

Preko noći postao je najveća zvijezda, a ime za koje je malo tko znao postalo je jedno od najčešće spominjanih. Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna za manje od mjesec dana će braniti naše boje na eurovizijskoj pozornici, a očekivanja nisu mala

Najveće europsko glazbeno natjecanje se približava, a za manje od mjesec dana Baby Lasagna sa svojim timom kreće u Švedsku, točnije u Malmö gdje će se u Malmö Areni pokušati osvijetliti obraz čitave Hrvatske koja već godinama čeka na neko visoko mjesto u ukupnom plasmanu.

Prošle je godine Let 3 završio na 13. mjestu, što je najviši plasman Hrvatske otkako nas je u Ukrajini 2017. predstavljao Jacques Houdek koji je pjesmom 'My Friend' također završio kao 13.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Ove godine ipak 'pucamo' na nešto više mjesto, s obzirom da naš predstavnik slovi kao jedan od ovogodišnjih favorita, ako ne čak i kao najveći favorit koji je tjednima držao prvo mjesto na kladionicama. Naše je planove ipak pomrsio Švicarac Nemo, no karizmatični Marko Purišić svojom skromnošću već je osvojio brojne obožavatelje ovog glazbenog spektakla.

'Status favorita nije mi pritisak već potvrda mom timu i meni da smo odradili dobar posao te da je publika to prepoznala. Ne bojimo se razočaranja jer znamo da dajemo sve od sebe, a rezultati natjecanja će biti kakvi budu, na to ne možemo utjecati', rekao je Baby Lasagna u intervjuu za glazba.hr.

I dok su njegov energičan nastup mnogi usporedili s prošlogodišnjim nastupom Finca, konačno je otkrio što možemo očekivati od njegovog nastupa: 'Mislim da je naš nastup već konkretan pa stoga nismo osjećali potrebu za nečim potpuno drugačijim i grandioznim. Uzimamo već postojeće elemente i samo ih poboljšavamo i nadograđujemo. Mislim da vremena ima dovoljno, ali vidjet ćemo još što će sve biti.'

Baby Lasagna nastupa sedmi u prvoj polufinalnoj večeri koja će se održati 7. svibnja, a mnogi su vrlo zadovoljni našim rednim brojem koji se tijekom povijesti smatrao sretnim i vrlo važnim.

  • +29
Baby Lasagna Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic