kronike našeg predstavnika

Baby Lasagna se zabavlja s djevojkom: 'Zna biti zahtjevan fotograf, ali...'

09.04.2024 u 18:05

Bionic
Reading

Simpatični Baby Lasagna u kojeg Hrvati polažu sve nade da konačno osvijetli obraz na eurovizijskoj pozornici pokazao je kako provodi vrijeme sa svojom djevojkom, također talentiranom umjetnicom

Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna broji sitno do nastupa u Švedskoj kada će na eurovizijskoj pozornici zapjevati 'Rim Tim Tagi Dim', hrvatsku uzdanicu na glazbenom natjecanju. Baby Lasagna u posljednje vrijeme često putuje u razne europske gradove na eurovizijske partije, gdje obožavatelje upoznaje sa svojim hitom, a na Instagramu je pokazao kako provodi slobodno vrijeme.

Slobodno vrijeme? Postoji li to više u životu 28-godišnjaka iz Istre?

Simpatični Marko opušta se gledanjem serije 'The Office', no sada je ipak većina dana posvećena nastupu 7. svibnja u Malmöu. Veliku pomoć pri osmišljanju vizualnog dijela nastupa Purišiću pruža i njegova djevojka, talentirana Elizabeta Ružić s kojom Baby Lasagna dijeli umjetnički poziv.

Elizabeta Ružić studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se video produkcijom i art fotografijom. Upravo je fotografiranje jedna od omiljenih aktivnosti i našeg predstavnika, a nedavno se našao i pred Elizabetinim objektivom na čarobnoj destinaciji u Istri.

'Ovo mi je jedna od najdražih aktivnosti - photosessions s Elizabetom. Ponekad traju duže nego što bih htio, a Elizabeta zna biti zahtjevna fotografkinja, ali svejedno je volim', napisao je Baby Lasagna podijelivši kako izgleda fotkanje i snimanje s njegovom dugogodišnjom djevojkom.

  • +29
Baby Lasagna Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic