'rim tim tagi dim'

Baby Lasagna napravio spektakl u Madridu: Cijela publika pjevala je našu pjesmu

30.03.2024 u 17:52

Bionic
Reading

Baby Lasagna otputovao je u glavni grad Španjolske na zabavu prije ovogodišnje Eurovizije koja će se odviti u Malmöu od 7. do 11. svibnja. Kao što već svi znaju, Hrvatska je ove godine među glavnim favoritima, a ako je suditi prema atmosferi u Madridu...

Unatoč priznanju da ga je pomalo i strah leta avionom, Marko Purišić odletio je u Madrid gdje je upoznao predstavnike ostalih država, ali i 'škicnuo' konkurenciju protiv koje se natječe na ovogodišnjoj Euroviziji. Konkurenciji je naš Marko pokazao da je upravo on 'najopasniji' natjecatelj, a publika je sve potvrdila.

Predeurovizijski party u Madridu održava se već devetu godinu, a naš Baby Lasagna dočekan je s glasnim ovacijama okupljene mase, što itekako opravdava njegov status ovogodišnjeg favorita.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Na pozornicu je Baby Lasagna izašao zagrnut u hrvatsku zastavu dok je u pozadini svirao refren pjesme 'Rim Tim Tagi Dim', naše ovogodišnje uzdanice. Zakoračivši na pozornicu, Purišić je izveo svoj već poznati čučanj, a čitava je publika pokazala obožavanje pjesme držeći ritam.

I u komentarima na društvenim mrežama Purišić je podržan brojnim komplimentima. Ipak, najvažnije je da se brojni komplimenti pretoče i u pozive ili poruke u prvoj polufinalnoj večeri kada će Baby Lasagna pod rednim brojem 7 nastupiti i pokušati osigurati finale.

Dugo nismo vidjeli našu zemlju na vrhu eurovizijskih kladionica, no Baby Lasagna vratio je svim Hrvatima nadu u eurovizijsku pobjedu te je već tjednima na samom vrhu s 18% šansi za pobjedu. Hrvatsku i Baby Lasagnu slijede susjedna nam Italija i Angelina Mango, dok je Ukrajina na trećem mjestu.

  • +29
Baby Lasagna Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic