BLAKE LIVELY

Dugonoga zvijezda 'Tračerice' u neobičnoj haljinici

05.11.2010 u 12:10

Bionic
Reading

Plavokosa Blake Lively, baš poput Serene van der Woodsen, njezinog lika iz ultrapopularne teen serije 'Tračerica', gdjegod da se pojavi mami pozornost

Nije ništa novo da ta visoka plavuša voli pokazivati noge, pa smo je i na otvorenju ekskluzivne trgovine Realm u njujorškom Sohou mogli vidjeti u kratkoj opravici.

Ovoga puta je Lively odjenula neobičnu plavu košulju/haljinicu omotavši se i crnom 'suknjom' ukrašenom sjajuckavim detaljima. Neobičnu je večernju kombinaciju upotpunila narančastim remenom i crnim gležnjačama. Njezina kosa, koja je trenutačno najpoželjnija u frizerskim salonima širom svijeta, bila je za tu prigodu podignuta u ležernu punđu. Lijepa Blake, iako pomalo sjetna pogleda, ponovno je bila među najatraktivnijim slavnim gošćama te večeri.

Inače, mlada glumica nedavno je prekinula dugogodišnju vezu s glumcem iz 'Tračerice', Pennom Badgleyjem. Njihova kolegica sa seta Jessica Szohr (Vanessa) pohvalila ih je rekavši da su sjajne osobe te da se njihov prekid nimalo ne osjeti na setu jer su ostali u prijateljskim odnosima.

Zgodnu Blake možemo vidjeti i u filmu The Town Bena Afflecka, za nju u vrlo netipičnoj ulozi samohrane majke, bivše ovisnice.