ZALJUBLJEN DO UŠIJU

Joeovi prijatelji boje se da će mu Ashley slomiti srce

07.10.2010 u 13:58

Bionic
Reading

Joe Jonas (21) navodno se toliko zaljubio u lijepu zvijezdu 'Sumraka' da se njegovi prijatelji boje da bi mu bilo jako teško ako prekinu

Jonas je već neko vrijeme u vezi s Ashley Greene, a kako smo mogli čitati u medijima, ljubav dvoje mladih teen zvjezdica iz dana u dan je sve jača, kažu dobro upućeni.

Joe Jonas je izgubio glavu za Ashley (24) da je to njegovim prijateljima već pomalo zabrinjavajuće jer misle da bi Joe mogao biti na kraju te ljubavne priče ostati slomljena srca.

'Mislimo da Ashley kontrolira cijelu situaciju i ona diktira tempo veze. Joe je opčinjen Ashley i jako se trudi impresionirati je. Za njega je Ash prelijepa djevojka s obje noge čvrsto na zemlji. Misli da je konačno našao pravu ljubav', rekao je jedan dobro upućen izvor.

Mladi je par već dogovorio da će uskladiti naporne rasporede za predstojeće poslovne obveze koje ih čekaju - Ashleyine obveze oko snimanja četvrtog nastavka sage Sumraka 'Praskozorja' i Joeove turneje s Jonasima.

Inače, Joe Jonas slovi kao veliki zavodnik i dosad je bio s nekoliko poznatih showbizzerica - Taylor Swift, Camillom Belle i Demi Lovato