efekt ravnog trbuha

Traperice koje pristaju svakome: Ovaj model uspješno skriva trbuščić, a odlično se slaže s kultnim tenisicama

06.11.2022 u 14:40

Bionic
Reading

Glumica Sophie Turner snimljena je opuštenoj šetnju New Yorkom u društvu supruga Joe Jonasa. Njezin casual stajling kao stvoren za lijeno poslijepodne u gradu očekivano je privukao pažnju, a zvijezda ove modne kombinacije bile su traperice s posebno laskavim efektom

Skinny traperice odavno su skinute s trona, a njihovo mjesto zauzeli su modeli lepršavih nogavica, dosta širi, no ništa manje laskavi. Traperice širokih nogavica postale su omiljeni izbor za casual i chic dnevnw kombinacije, a jednako se uspješno kombiniraju tenisice, balerinke i gležnjače.

Tom trendu nije odoljela ni 26-godišnja zvijezda 'Igre prijestolja', glumica Sophie Turner koja je za ležernu šetnju gradom u društvu supruga Joea Jonasa posegnula za jednostavnom, ali nepogrešivom kombinacijom. Sophie je bila odjevena u ležeran, jednostavan stajling prepun najnovijih trendova. Njezina modna kombinacija dokazuje da su traperice širokih nogavica i visokog struka apsolutni trend, a obožavamo ih jer su vrlo laskave. Naime, ovaj model traperica ima ovaj poseban dizajn i prednost koju će mnogi obožavati – stvaraju učinak 'ravnog trbuha'. Naime, u ovom modelu trbuščić jednostavno 'nestaje', a visok struk te lepršavo ravan kroj 'pegla' sve nepoželjne neravnine.

  • +4
Sophie Turner i Joe Jonas Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dizajn traperica širokih nogavica karakterizira široka i blago proširena silueta koja podsjeća na trapezice. Međutim, glavna na razlika u odnosu na dobro poznate modele lepršavih nogavica je ta da široke nogavice težinom i volumenom padaju s bokova na tlo u ravnim i širokim linijama, a uz to imaju visok struk koji daje onaj željeni efekt 'ravnog trbuha'.

Sophie je svoj stajling zaokružila jednostavnim komadima – običnom sivom pamučnom i uskom majicom te tenisicama, apsolutnim vladaricama jesenske sezone. Naime, Sophie je svoje traperice širokih nogavica kombinirala s najpoželjnijim tenisicama godine, kultnim Adidas modelom Samba. Te tenisice obožavane su u krugu slavnih trendseterica poput Kendall Jenner, Belle Hadid, Kaie Gerber ili Dakote Johnson koje su već prošetale svoje primjerke. Sophijin stajling dokaz je da se ovakve široke i laskave hlače najbolje kombiniraju s tenisicama koje su ove godine sve popularnije.

  • +3
Traperice za jesen Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije